Σε καλό δρόμο η ΑΕΚ, 3-0 την Αντβέρπ σε φιλικό… 120 λεπτών

Σε καλό δρόμο η ΑΕΚ, 3-0 την Αντβέρπ σε φιλικό… 120 λεπτών

Η ΑΕΚ ήταν εντυπωσιακή στα τρία από τα… τέσσερα 30λεπτα του φιλικού με την νταμπλούχο Βελγίου Αντβέρπ την οποία νίκησε με 3-0.

Στο πρώτο 30λεπτο ο Ματίας Αλμέιδα παρέταξε την ΑΕΚ με τους Στάνκοβιτς, Μουκουντί, Βίντα, Ρότα, Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Άμραμπατ, Ελίασον, Τσούμπερ, Φαν Βέερτ.

Για την πρωταθλήτρια Βελγίου Αντβέρπ, ο Ολλανδός Μαρκ Φαν Μπόμελ παρέταξε τους Μπουτέζ, Μπατάιγ, Αλντερβάιρελντ, Ντε Λαέτ, Άβιλα, Αλ Χασάν, Σκοτ, Οντρέικα, Γκίρανο, Κερκ, Γιάνσεν.

Στο διάστημα αυτό δεν είχαμε κάτι σημαντικο, με τους Βέλγους να έχουν τον έλεγχο (έτσι κι αλλιώς είναι πολύ πιο έτοιμοι αφού το πρωτάθλημα τους ξεκινάει στις 23 του μήνα) και να χάνουν μια καλή ευκαιρία στο 14′ με τον Οντρέικα.
Στο 2ο ημίωρο οι δυο ομάδες ξεκίνησαν με τις ίδιες ενδεκάδες και την ΑΕΚ να είναι πολύ καλύτερη σε αυτό το διάστημα, από την Αντβέρπ. Στο 44′ ο Τσούμπερ υποχρέωσε τον Μπουτέζ σε καταπληκτική επέμβαση. Στο 51′ σουτ του Γιάνσεν έδιωξε ο Στάνκοβιτς και στο 56′ ο “δικέφαλος” άνοιξε το σκορ μετά από έξοχο συνδυασμό των Αμραμπατ, Τσούμπερ και τελικό αποδέκτη τον Φαν Βέερτ που έκανε με κοντινή προβολή το 0-1.

Στο 3ο ημίωρο οι δυο προπονητές άλλαξαν εξ ολοκλήρου τις ενδεκάδες τους και η ΑΕΚ παρατάχθηκε με τους Αθανασιάδη, Σιντιμπέ, Μοχαμάντι, Μήτογλου, Γιεμπόα, Γαλανόπουλο, Μάνταλο, Λαμαράνα, Ζίνι, Μαχαίρα, Κοσίδη.

Με το ξεκίνημα του ματς (61′) ο Σιντιμπέ τροφοδότησε τον Ζίνι που με άψογο κοντρόλ και υπέροχο ψηλοκρεμαστό πλασέ έκανε το 0-2, ενώ στο 87′ από κάθετη του Μάνταλου ο Κοσίδης έκανε και το 0-3. Η Ενωση ήταν πολύ καλή και σε αυτό το ημίωρο με τους νεαρούς Ζίνι, Κοσίδη και Λαμαράνα να εντυπωσιάζουν με το παιχνίδι τους.

Στο 4ο ημίωρο η ΑΕΚ έχασε σωρεία ευκαιριών με αποκορύφωμα ένα πέναλτι άουτ του Μαχαίρα στο 114′ και το 3-0 έμινε ως το τέλος.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter