Σε καραντίνα στη Θεσσαλονίκη λόγω κορονοϊού ο Σλούκας!

Σε καραντίνα στη Θεσσαλονίκη λόγω κορονοϊού ο Σλούκας!

Ο Κώστας Σλούκας είναι ανάμεσα στους μπασκετμπολίστες της Φενέρμπαχτσε που βρέθηκαν θετικοί στον COVID-19, σύμφωνα με πληροφορίες από την Τουρκία.

Ο Κώστας Σλούκας είναι ανάμεσα στους μπασκετμπολίστες της Φενέρμπαχτσε που βρέθηκαν θετικοί στον COVID-19, σύμφωνα με πληροφορίες από την Τουρκία.

Ο Έλληνας αθλητής εξετάστηκε όσο βρισκόταν στην Κωνσταντινούπολη και αποδείχθηκε φορέας του ιού. Νωρίτερα έμεινε προληπτικά για μερικές μέρες σε περιορισμό, από όπου ωστόσο εξήλθε ήσυχος.

Μάλιστα επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη ανέβασε στο Instagram μία φωτογραφία, στην οποία εικονίζεται να οδηγεί το αυτοκίνητό του με την εξής λεζάντα, στα αγγλικά: “Επιτέλους ελεύθερος από την κατ’ οίκον καραντίνα”.

Αλλά οι εξετάσεις που έγιναν σε δεύτερη φάση ομαδικά από τη Φενέρ έδειξαν ο Σλούκας ότι είναι ένας από τους πολλούς φορείς του κορονοϊού στα ενδότερα της ομάδας.

Ο 30χρονος μπασκετμπολίστας “μαντρώθηκε” εκ νέου σε καραντίνα, αυτή τη φορά στο σπίτι του στη Θεσσαλονίκη. Ελπίζεται ότι δεν πρόφτασε να μεταδώσει τον ιό στους οικείους του πριν μαθευτούν τα αποτελέσματα της εξέτασης.

Ο Σλούκας δεν αγωνίστηκε στους τελευταίους αγώνες της Φενέρ στο τουρκικό πρωτάθλημα και στην Εuroleague, λόγω ασθένειας όπως είχε δηλωθεί από την ομάδα. Ουδέποτε μαθεύτηκε όμως αν αυτή η ασθένεια είχε σχέση με τον κορονοϊό.

Θετικοί βρέθηκαν και άλλοι τέσσερις παίκτες, ο Τσέχος Γιαν Βέσελι και ο Ιορδανός Αχμέτ Ντουβερίογλου, καθώς και ο μάνατζερ της ομάδας Tζενκ Ρεντά, ο οποίος μάλιστα νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης.

Ο Ρεντά διευκρίνισε μέσω των social media ότι δεν βρίσκεται σε μονάδα εντατικής θεραπείας, όπως αρχικά νομίστηκε.

Πληροφορίες μιλούν για άλλους δύο ξένους παίκτες της Φενέρ, καθώς και για δύο μέλη της ομάδας με άλλες ιδιότητες.

Το τουρκικό πρωτάθλημα συνεχίστηκε χωρίς θεατές στις εξέδρες μέχρι το περασμένο Σαββατοκύριακο, αφού η χώρα άργησε να υιοθετήσει μέτρα προστασίας. Ακόμα και το κεκλεισμένων των θυρών υιοθετήθηκε με καθυστέρηση.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter