Σε κέφια ο Γιουνές, «τρίποντο» η Ξάνθη

Σε κέφια ο Γιουνές, «τρίποντο» η Ξάνθη

Δεν τα παρατάει η Ξάνθη και δείχνει διατεθειμένη και ικανή να διεκδικήσει μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος την συμμετοχή της στα πλέι οφ. Οι Θρακιώτες με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Χαμζά Γιουνές κατέκτησαν την 12η νίκη τους στο πρωτάθλημα επικρατώντας με 3-0 στα Πηγάδια του Παναιτωλικού.

Ο Τυνήσιος σέντερ φορ σκόραρε δύο φορές (3′, 38′), ενώ είχε και δοκάρι (45’). Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 59’ με σκόρερ τον Βασιλακάκη. Ένα λεπτό νωρίτερα ο Παναιτωλικός είχε φτάσει κοντά στη μείωση του σκορ, αλλά ο Λόπες «σημάδεψε» το δοκάρι του Ζίβκοβιτς.

Με λάθη η διαιτησία του Αρετόπουλου (Τρικάλων), ο οποίος χρέωσε με κίτρινη κάρτα τους 85′ Καμαρά, 89′ Γουάλας, 90+3′ Μεχία-31′ Ροντρίγκες, 36′ Μάκο, 39′ Λόπες.

«Είναι μία πολύ σημαντική νίκη σε μια απίστευτη χρονιά για εμάς. Ο τρόπος δουλειάς και μαχητικότητάς μας ήταν πολύ καλός σε όλη τη διάρκεια της σεζόν, είχαμε πάντα διάθεση για να παλέψουμε. Ήμασταν χαμηλά στο ξεκίνημα της σεζόν, φτάσαμε ψηλά, συνεχίζουμε ακόμα και τώρα και θα συνεχίσουμε μέχρι το τέλος να ασκούμε πίεση σε μεγάλες, ιστορικές ομάδες, με ποιότητα, εξαιρετικούς παίκτες και φιλάθλους», δήλωσε ο Ρουμάνος προπονητής της Ξάνθης Ραζβάν Λουτσέσκου , ενώ ο τεχνικός του Παναιτωλικού Μάκης Χάβος, είπε: «Δεχθήκαμε ένα γρήγορο γκολ με αποτέλεσμα να προσπαθούμε στη συνέχεια να φτάσουμε στην αντίπαλη περιοχή, κάτι το οποίο καταφέραμε αρκετές φορές αλλά δεν ήμασταν αποτελεσματικοί στα τελευταία μέτρα. Δεν μπορέσαμε να πετύχουμε τελικά γκολ και δεχτήκαμε ένα δεύτερο στην αντεπίθεση. Όταν χάνεις με 2-0 στην Ξάνθη στο πρώτο ημίχρονο δεν είναι εύκολο, πήγε να γίνει το 2-1 εκεί με το δοκάρι αλλά έγινε τελικά το 3-0 και κάπου εκεί το παιχνίδι τελείωσε. Συγχαρητήρια στην Ξάνθη για την προσπάθειά της».

ΞΑΝΘΗ : Ζίβκοβιτς, Παπαγεωργίου, Καρασαλίδης, Φλίσκας, Γουάλας, Ντε Λούκας (63′ Καμαρά), Λουσέρο, Πιτσέλι (71′ Τριάδης), Βασιλακάκης (84′ Μεχία), Λάζιτς, Γιουνές

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ : Κυριακίδης, Παπάζογλου, Κούσας, Ροντρίγκες, Τσοκάνης (64′ Ρότσα), Μάκος (64′ Μπράβο), Πάουλο, Λόπες, Ρέι, Ρόσα (46′ Κλέσιο), Μαρκόβσκι

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter