Σε κινητοποιήσεις η ΠΟΕ - ΟΤΑ κατά του πολυνομοσχεδίου της κυβέρνησης

Κατεβαίνει στους δρόμους η ΠΟΕ - ΟΤΑ, αντιδρώντας σε διάταξη του πολυνομοσχεδίου.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας αποφάσισε πανελλαδική στάση εργασίας την προσεχή Πέμπτη.

Το πρωί της Δευτέρας συνεδρίασε η Εκτελεστική Επιτροπή την ΠΟΕ - ΟΤΑ, όπου ελήφθη η απόφαση για πανελλαδική στάση εργασίας την προσεχή Πέμπτη, από την έναρξη της βάρδιας έως τις 11 το πρωί, αλλά και συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Εσωτερικών.

Η ΠΟΕ - ΟΤΑ προχωρά σε κινητοποιήσεις ως αντίδραση σε διάταξη του πολυνομοσχεδίου που προωθεί η κυβέρνηση, η οποία δίνει τη δυνατότητα στους δήμους να συνάπτουν συμβάσεις με ιδιώτες στους τομείς της καθαριότητας, του ηλεκτροφωτισμού και του πράσινου.

Παράλληλα, στη συνεδρίαση αποφασίστηκε η αποχή των υπαλλήλων των δήμων από κάθε υπερωριακή εργασία, το προσεχές Σαββατοκύριακο. Το πρωί του Σαββάτου θα πραγματοποιηθεί νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Εξωτερικών, ενώ στη συνέχεια θα λάβει χώρα η πανελλαδική σύσκεψη των μελών των Δ.Σ της ΠΟΕ - ΟΤΑ, ώστε να καθοριστούν τα επόμενα βήματα του κλάδου, ενάντια στο πολυνομοσχέδιο.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.