Σε κλίμα οδύνης η κηδεία της 26χρονης: «Όχι άλλη Γαρυφαλλιά»

Σε κλίμα οδύνης η κηδεία της 26χρονης: «Όχι άλλη Γαρυφαλλιά»

Η οικογένεια, οι φίλοι, οι συγγενείς αλλά και οι συγχωριανοί της είπαν το απόγευμα της Δευτέρας το τελευταίο αντίο στην 26χρονη Γαρυφαλλιά, η οποία δολοφονήθηκε από τον 30χρονο σύντροφό της στη Φολέγανδρο.

Κρατώντας πανό που έγραψε «όχι άλλη Γαρυφαλλιά – όχι άλλοι νταήδες», αλλά και φορώντας λευκά μπλουζάκια, οι κάτοικοι του Βέλου Κορινθίας αποχαιρέτισαν την 26χρονη φαρμακοποιό σε κλίμα βαθιάς οδύνης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα τρία αδέρφια της Γαρυφαλλιάς, πρόκειται να οργανώσουν μέσα στις επόμενες ημέρες μια ημερίδα κατά της βίας των γυναικών, στη μνήμη της αδικοχαμένης 26χρονης, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το ρεπορτάζ της ΕΡΤ.

«Κάθε φορά που δολοφονείται μια γυναίκα από τα χέρια ενός άνδρα, δολοφονούνται ξανά και όλες οι υπόλοιπες όπως η Ελένη Τοπαλούδη και η Κάρολαιν», ανέφερε φίλη της 26χρονης στον επικήδειο λόγο.

Η μητέρα της αδικοχαμένης φαρμακοποιού, είχε δηλώσει τα εξής στον ΣΚΑΪ: «Να είναι η τελευταία γυναίκα που σκοτώθηκε από τα χέρια ενός άνανδρου άνδρα. Πρέπει εμείς οι μάνες να μεγαλώνουμε τα αγόρια μας διαφορετικά. Αυτό είναι το μήνυμα που θέλω να περάσω».

Διαβάστε επίσης:

Γυναικοκτονία στη Φολέγανδρο: Ο καθ΄ομολογία δολοφόνος φαίνεται να ξυλοκόπησε την 26χρονη πριν την πετάξει στα βράχια

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter