Σε κοινωφελείς σκοπούς τα έσοδα από το 8ο Poikilo Rocky Mountain

Σε κοινωφελείς σκοπούς τα έσοδα από το 8ο Poikilo Rocky Mountain

Κοινωνική αλληλεγγύη και στήριξη δομών που υποστηρίζουν ευαίσθητες ομάδες του πληθυσμού ανακοινώνει ο διοργανωτής σύλλογος,  μέσω της διοργάνωσης 8ο Poikilo Rocky Mountain που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2021.

Στη φετινή διοργάνωση η δυναμική υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής έδωσε τη δυνατότητα στους διοργανωτές να παρέχουν δωρεάν τη συμμετοχή των αθλητών στις μικρές διαδρομές Poikilo Up Down 8km και  Poikilo Fun 4km.

Ως εκ τούτου αποφασίστηκε τα χρήματα των δρομέων που κράτησαν ενεργή της συμμετοχή τους μετά τις τρεις προηγούμενες ακυρώσεις του αγώνα, να διατεθούν σε κοινωφελείς σκοπούς και ιδρύματα.

«Σε δύσκολες εποχές έχουμε χρέος να δείξουμε αλληλεγγύη προς τους συνανθρώπους μας. Ως Σύλλογος υποστηρίζουμε πως ο αθλητισμός σε κάνει καλύτερο άνθρωπο και εμείς το δείχνουμε έμπρακτα. Με την απόφαση μας η  εμπιστοσύνη που  έδειξαν οι δρομείς στη διοργάνωση γίνεται προσφορά προς ευπαθείς ομάδες» δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΔΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ Δημήτρης Ζωναράς.

Συνεχίζονται οι εγγραφές

Το 8ο Poikilo Rocky Mountain είναι ένας γνήσιος αγώνας ορεινού τρεξίματος  με τρεις διαδρομές, 22,5km, 8km και 4km και αποτελεί μια από τις σημαντικότερες διοργανώσεις ορεινού τρεξίματος στην Ελλάδα και σταθερό σταθμό στο καλεντάρι κορυφαίων δρομέων.

Οι εγγραφές είναι ανοιχτές έως την Παρασκευή 27 Αυγούστου και  γίνονται αποκλειστικά μέσω της ιστοσελίδας του Συλλόγου www.pdsodysseas.gr όπου βρίσκεται η προκήρυξη και οι πληροφορίες του αγώνα.

Πηγή: Runnfun.gr

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter