Βίντεο-ντοκουμέντο απο του Ρεντη: Η στιγμή του τραυματισμού του αστυνομικού – Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση (Video)

Βίντεο-ντοκουμέντο απο του Ρεντη: Η στιγμή του τραυματισμού του αστυνομικού – Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση (Video)

Με ακατάσχετη αιμορραγία μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο ένας αστυνομικός που τραυματίστηκε στα σοβαρά επεισόδια έξω από το γήπεδο Μελίνα Μερκούρη, στου Ρέντη.

Ο αστυνομικός, αρχιφύλακας των ΜΑΤ, ηλικίας περίπου 30 ετών σύμφωνα με μαρτυρίες παρελήφθη από το ΕΚΑΒ με ακατάσχετη αιμορραγία, καθώς δέχθηκε ναυτική φωτοβολίδα στο μηρό. Ο τραυματισμός προφανώς ήταν στην μηριαία αρτηρία.

Δειτε το βίντεο ντοκουμέντο του lawandorder.gr:

Διακομίσθηκε σε πολύ σοβαρή κατάσταση στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας, όπου και κρίθηκε απαραίτητο να διασωληνωθεί και να μπει επειγόντως στο χειρουργείο.

Το ματς του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στο Ρέντη για το Λιγκ Καπ του βόλεϊ διεκόπη, καθώς λόγω επεισοδίων στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου η αστυνομία έκανε χρήση χημικών με αποτέλεσμα η ατμόσφαιρα να γίνει αποπνικτική για τους παίκτες και τους φιλάθλους. Οι διαιτητές του αγώνα έστειλαν τις ομάδες στα αποδυτήρια.

Το ματς στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» βρισκόταν στο δεύτερο σετ, με τον Ολυμπιακό να έχει πάρει το πρώτο με 25-19. Οι Πράσινοι προηγούνταν 17-10, όταν μέσα στο γήπεδο έγινε έντονη η οσμή των δακρυγόνων.

Σύμφωνα με την αστυνομία περίπου 150 άτομα βρέθηκαν έξω από το γήπεδο βόλεϊ του Ολυμπιακού και επιτέθηκαν με μολότοφ στους αστυνομικούς.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter