Σε κρίσιμη κατάσταση στο «Αγία Σοφία» το βρέφος από τη Μεσσηνία – Με μώλωπες και κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις

Σε κρίσιμη κατάσταση στο «Αγία Σοφία» το βρέφος από τη Μεσσηνία – Με μώλωπες και κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις

Ιδιαιτέρως κρίσιμη χαρακτηρίζεται η κατάσταση του 4 μηνών βρέφους από τη Μεσσηνία που νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία».

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι εξετάσεις και η αξονική τομογραφία έδειξαν ότι φέρει βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και μώλωπες σε όλο το σώμα του.

Το απόγευμα της Κυριακής οι γονείς του το μετέφεραν, από χωριό του δήμου Τριφυλίας στο οποίο διαμένουν στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας καθώς το παιδί είχε σπασμούς, από εκεί διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Καλαμάτας χθες το βράδυ.

Οι γιατροί στο Νοσοκομείο Καλαμάτας έκριναν ότι το παιδί έπρεπε να διασωληνωθεί και να φύγει άμεσα για Νοσοκομείο της Αττικής, όπως και έγινε. Παράλληλα, ειδοποίησαν και τις αστυνομικές αρχές καθώς διαπίστωσαν πως το παιδί έπασχε από σύνδρομο ανατάραξης και έφερε μώλωπες στο σώμα του.

Ο 20χρονος πατέρας του παιδιού ταξίδεψε μαζί με το βρέφος στην Αθήνα ωστόσο λίγο αργότερα συνελήφθη από τις αρχές, ενώ αναμένεται να συλληφθεί και η μητέρα του.

Αυτή τη στιγμή κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας, καθώς έχει σχηματιστεί εις βάρος του δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας και ενδοοικογενειακή βία ενώ αύριο το πρωί αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιων των εισαγγελικών αρχών της Κυπαρισσίας.

Παράλληλα σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του βρέθηκε, σύμφωνα με την αστυνομία, ένα δενδρύλλιο κάνναβης, ένα πιστόλι και φυσίγγια.

Πηγή: ΕΡΤ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter