Σε μεγάλα κέφια ο ΟΣΦΠ, διέλυσε 4-0 τον Πανιώνιο

Σε μεγάλα κέφια ο ΟΣΦΠ, διέλυσε 4-0 τον Πανιώνιο

Καταιγιστικός ο Ολυμπιακός για 25 λεπτά διέλυσε τον ουραγό Πανιώνιο και δείχνει να βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση ενόψει των δύο κρίσιμων αγώνων του με την Αρσεναλ για το Γιουρόπα Λιγκ και τον ΠΑΟΚ thν Τούμπα για την Σούπερ Λίγκα.

Οι ερυθρόλευκοι μπήκαν φουριόζοι στον αγώνα και είναι ενδεικτικό το γεγονός ότι στο πρώτο 10λεπτο είχαν πετύχει τρία γκολ με τους Χασάν (4’), Ελ Αραμπί (6’) και Φορτούνη (9’). 

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού ταλαιπωρήθηκε αρκετά με τη ρήξη χιαστού που υπέστη το καλοκαίρι του 2019. Επέστρεψε όμως δριμύτερος και στην έβδομη συμμετοχή του μετά τον τραυματισμό του πέτυχε και το παρθενικό του γκολ για την τρέχουσα σεζόν. Ο Φορτούνης είχε να σκοράρει από τις 21 Απριλίου του 2019 και το εκτός έδρας ματς με τη Λαμία (1-3 το τελικό σκορ).

O πρώτος σκόρερ της Σούπερ Λίγκας, ο Ελ Αραμπί, σκόραρε για δεύτερη φορά στο 24’ ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ στο 4-0, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα. Ο 33χρονος φορ του Ολυμπιακού στο 40΄είχε και δοκάρι, όπως και ο Χασάν στο 92’.

Ολυμπιακός: Σα, Ραντζέλοβιτς, Σισέ, Μπα, Γκασπάρ, Μπουχαλάκης, Καμαρά (62’ Καφού), Βαλμπουενά (46’ Παπαδόπουλος), Φορτούνης, Ελ Αραμπί (56’ Χριστοδουλόπουλος), Χασάν.

Πανιώνιος: Κότνικ, Σαραμαντάς, Σταυρόπουλος, Παπαγεωργίου, Ρέντζας, Ρέτσος (76’ Σίντι Αλί), Κόρμπος (46’ Εμμανουηλίδης), Τσιλούλης, Γρίβας (Μίκο), Αραμπούλι, Ο. Καμαρά.

***Πριν από την έναρξη του αγώνα και στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του Παιδικού Καρκίνου στα μάτριξ του γηπέδου παίχθηκε video με τον μικρό Νικηφόρο, ο οποίος ξεπέρασε το σοβαρό πρόβλημά υγείας που αντιμετώπισε. Στο video μίλησε ο μικρός για τη στήριξή του από τον Ολυμπιακό, ενώ δηλώσεις για τον Νικηφόρο έκανε και ο Ερίκ Αμπιντάλ.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter