Σε μια άλλη χώρα…

Σε μια άλλη χώρα…

Η προ ημερησίας συζήτηση στη Βουλή για την ακρίβεια έδειξε κάτι απόλυτα τραγικό. Ο πρωθυπουργός ζει και πολιτεύεται σε μια άλλη χώρα. Φανταστική.
Για τον Κυριάκο Μητσοτάκη όλα όσα έκανε η κυβέρνησή του τα δύο και κάτι χρόνια που βρίσκεται στην εξουσία τα έκανε άριστα.

Οικονομική πολιτική, αντιμετώπιση της πανδημίας, αλλαγές στην Παιδεία, αντιμετώπιση της ανασφάλειας στην κοινωνία και όλα με όσα καταπιάστηκε η κυβέρνηση Μητσοτάκη, κατά τον πρωθυπουργό ήταν απόλυτα επιτυχημένα.

Τις δραματικές αυξήσεις στα καύσιμα και στα βασικά προϊόντα, τους πάνω από 17.000 νεκρούς από τον κορονοϊό, τους διασωληνωμένους στα ράντζα των νοσοκομείων, τις δολοφονίες δημοσιογράφων μέρα μεσημέρι, τη βία των σωμάτων ασφαλείας αλλά και την αναταραχή στην Παιδεία δεν τις βλέπει ο Μητσοτάκης.
Βλέπει μόνο την ανάπτυξη για τους λίγους, τις επενδύσεις των φίλων του επιχειρηματιών με χρήματα του κράτους, τη μείωση των εργοδοτικών εισφορών και γενικά μόνο ότι εκπορεύεται από τον συνεργάτη του και πρώην επικεφαλής του ΣΕΒ.

Όλα τα άλλα δεν πιάνονται από τα ραντάρ του πρωθυπουργού.

Στη χώρα που κυβερνάει ο Κυριάκος δεν υπάρχουν φτωχοί, δεν υπάρχουν μετανάστες, δεν υπάρχουν ράντζα, όλοι είναι ευτυχισμένοι σε μια ιδεατή κοινωνία.

Επειδή δεν μπορούμε να αναφερθούμε στα γραφόμενα στα social media, μπορούμε να πούμε ένα απλό καληνύχτα σας με τον πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη!

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter