Σε μόνιμη παράκρουση ο Άδωνις Γεωργιάδης

Σε μόνιμη παράκρουση ο Άδωνις Γεωργιάδης

Ο Άδωνις Γεωργιάδης εξέδωσε νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου, ανακοίνωση για το χτύπημα στο βιβλιοπωλείο του στην Κηφισιά με αφορμή την ανάληψη της ευθύνης από τους τρομοκράτες των Πυρήνων της Φωτιάς.

Δεν ξέρουμε αν ο αντιπρόεδρος της ΝΔ θέλει να κάνει χιούμορ (δεν φημίζεται βέβαια γι’ αυτό) ή αν μιλάει σοβαρά, αλλά κατάφερε μέχρι και σ’ αυτό το θέμα να εμπλέξει τον Κώστα Βαξεβάνη και το Documento, σχεδόν αποδίδοντάς τους την ευθύνη για την επίθεση. 

Ο Γεωργιάδης αναφέρει συγκεκριμένα: «Μια οσμή παρακράτους πλανιέται στον αέρα. Μόλις ο κ. Βαξεβάνης είχε πρωτοσέλιδο στην εφημερίδα “Documentο” την εισαγγελέα κ. Γεωργία Τσατάνη, αμέσως μετά δέχθηκε επίθεση από τη “Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς”. Μόλις έβαλε πρωτοσέλιδο για εμένα, δέχθηκα επίθεση από τη “Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς”. Αν ακολουθήσει επίθεση και στην εισαγγελέα κ. Ελένη Ράικου, καλό είναι η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία να καλέσει τον κ. Βαξεβάνη για μερικές εξηγήσεις».

Πρόκειται περί πρωτοφανούς παράκρουσης ακόμη και για τα δεδομένα του ούτως ή άλλως αμετροεπέστατου αντιπροέδρου της ΝΔ. Επειδή όμως δεν έχει καμία αξία να απαντήσει κανείς στον κ. Γεωργιάδη σοβαρά παρά μόνο ακολουθώντας -με δυσκολία είναι η αλήθεια- τον «αδώνειο» συλλογισμό του, αναρωτιόμαστε: μήπως να ελέγξει κι εκείνον η Αντιτρομοκρατική επειδή το όνομά του βρισκόταν στο τρομοδέμα που έφτασε μέχρι το γερμανικό υπουργείο Οικονομικών; Χιούμορ κάνουμε φυσικά. Για εκείνον πάλι αμφιβάλλουμε…

Για την ιστορία πάντως, να πούμε στον κ. Γεωργιάδη ότι πρώτον, δεν υπήρχε Documento όταν σημειώθηκε η επίθεση στη Γεωργία Τσατάνη, αλλά τα δημοσιεύματα του Hot Doc ήταν αυτά που αποκάλυψαν τον τρόπο με τον οποίο λειτούργησε σε συγκεκριμένες υποθέσεις και τελικά οδήγησαν στην πειθαρχική τιμωρία της και δεύτερον ότι ο ίδιος έχει γίνει πρωτοσέλιδο στο περιοδικό Hot Doc και στην εφημερίδα Documento (όπως άλλωστε και σε πολλά άλλα έντυπα) ουκ ολίγες φορές στο παρελθόν, πολύ πριν του επιτεθούν άνανδρα οι τρομοκράτες.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter