Σε ομοφοβικό παραλήρημα η Λατινοπούλου… εξισώνει την ομοφυλοφιλία με την παιδεραστία

Σε ομοφοβικό παραλήρημα η Λατινοπούλου… εξισώνει την ομοφυλοφιλία με την παιδεραστία

Σε ακόμα ένα ομοφοβικό παραλήρημα επιδόθηκε η πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας, Αφροδίτη Λατινοπούλου, βάζοντας ισχυρή υποψηφιότητα για να ξεπεράσει σε ακροδεξιές απόψεις, ακόμα, και τον Μπογδάνο. Η γνωστή για τις ανεκδιήγητες τοποθετήσεις της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχολίασε με βίντεο τις πρόσφατες δηλώσεις του Γιώργου Καπουτζίδη όσον αφορά τα δικαιώματα της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας. Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός συμμετείχε σε εκδήλωση του υπουργείου Δικαιοσύνης για την καταπολέμηση των διακρίσεων λόγω σεξουαλικού προσανατολισμού – ταυτότητας και έκφρασης φύλου με τίτλο «Κοινωνία χωρίς Ρατσισμό, Κοινωνία με Μέλλον». Στο τέλος, της ομιλίας του ο Γιώργος Καπουτζίδης απεύθυνε ερώτηση στον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη αναφέροντας: «Θέλω, όμως, πραγματικά να κάνω μια ερώτηση στον Πρωθυπουργό αυτής της χώρας και δεν έχει να κάνει με παρατάξεις. Για ποιο λόγο είμαι ο άνθρωπος με τα λιγότερα δικαιώματα σ΄αυτή την αίθουσα, στη γειτονιά μου, στην πόλη μου. Αυτό δεν το έχω καταλάβει. Αν μπορεί να μου το απαντήσει έχει καλώς, αν δεν έχει απάντηση, πάει να πει ότι έχει κάνει κάτι λάθος και αυτός και ο προκάτοχός του και οι προκάτοχοι των προκατόχων και η κοινωνία και η πολιτεία. Και αυτό το λάθος οφείλουμε να το αλλάξουμε τώρα, σήμερα». Εννοείται, πως ο πρωθυπουργός για άλλη μια φορά δεν απάντησε, έτσι κι αλλιώς δεν είναι γνωστός για τις κοινωνικές του ευαισθησίες, επέλεξε, όμως, να απαντήσει για λογαριασμό του η διάσημη από το «μανιφέστο της τρίχας» Αφροδίτη Λατινοπούλου.

Η κάνω οτιδήποτε μπορώ για να τραβήξω την προσοχή σχολιάζοντας την ομιλία του ηθοποιού τόλμησε, στις πολλές ανοησίες που είπε, να εξισώσει την ομοφυλοφιλία και τον σεξουαλικό αυτοπροσδιορισμό του κάθε ατόμου με την παιδεραστία, την κτηνοβασία και τέλος, την αιμομιξία. Τόνισε, δε πως αν αφήσουμε τέτοιες απόψεις να επικρατήσουν, τότε κινδυνεύουμε να γίνουμε ζούγκλα και να διαταραχθεί η κοινωνική συνοχή. Πρώτα από όλα είναι αστείο να είσαι μέλος της Νέας Δημοκρατίας και να μιλάς για παιδεραστία όταν υπάρχουν θολά σημεία για την σχέση του αρχηγού του κόμματος σου με ανθρώπους που το όνομα τους έχει συνδεθεί με ανάλογες κακουργηματικές πράξεις.

Και, επειδή, όσα λέει η Λατινοπούλου μόνο αστεία δεν είναι και ξέρει πάρα πολύ καλά που στοχεύει και από ποια δεξαμενή ψηφοφόρων θέλει να αλιεύσει τις ψήφους της καιρός να ξεμπερδεύουμε μια και καλή με ανθρώπους που μέσα από την ρητορική του μίσους αναπαράγουν ομοφοβικές και φασιστικές αντιλήψεις. Αρκετούς, ακροδεξιούς βουλευτές και υπουργούς έχουμε μέσα στο κοινοβούλιο, δεν χρειαζόμαστε άλλους.

Το βίντεο που ανάρτησε η αρχόντισσα της κερατίνης έχει τίτλο «Δεν είσαι ό,τι δηλώσεις». Μεταξύ άλλων η πολιτεύτρια της ΝΔ αναφέρθηκε στο νόμο της Σαρίας και μίλησε για προπαγανδιστική ατζέντα. Με λίγα λόγια πρέπει να είμαστε τυχεροί και ευγνώμονες που δεν μας λιθοβολούν και δεν μας κόβουν την γλώσσα, σύμφωνα πάντα με το ισλαμικό θρησκευτικό κώδικα διαβίωσης. Πρέπει εν έτη 2021, πολίτες μιας ευρωπαϊκής χώρας να νιώθουμε πως η επιβίωση μας εξαρτάται από την μεγαλοσύνη των υγειών προτύπων αυτής της κοινωνίας που με τόσο θέρμη η κυρία Λατινοπούλου προσπαθεί να προφυλάξει από τους «μη υγιής πολίτες» της. Ο Γιώργος Καπουτζίδης πρέπει να κάνει τον σταυρό του και με τα δύο χέρια -εξάλλου, μετά τόσους παπάδες που θα μονιμοποιηθούν, το μόνο εύκολο- επειδή, τον ανέχονται.

Τέλος, αναρωτιέται η Λατινοπούλου «εάν έχει το πηγάδι πάτο ή αν η λίστα με τα αιτήματα της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας θα συνεχίζονται εσαεί». Να την ενημερώσουμε, λοιπόν, για να μην έχει απορίες πως όσο υπάρχουν άνθρωποι που απομονώνονται, διώκονται, περιφρονούνται και εξαθλιώνονται για τις επιλογές τους τα αιτήματα, όχι, μόνο θα συνεχίζονται, αλλά θα είναι καρφί στο μάτι κάθε μισαλλόδοξου, φοβικού και άριστου, που θα τολμά στο βωμό οποιαδήποτε πολιτικής ορθότητας να ξερνάει το μίσος του.

Όσο για το πηγάδι τι να πω κι εγώ τώρα… η αλήθεια είναι πως έχει πολύ βάθος και χωράει πολλούς φασίστες…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter