Σε ουδέτερο γήπεδο η ρεβάνς Γουλβς – Ολυμπιακός στο Europa league;

Σε ουδέτερο γήπεδο η ρεβάνς Γουλβς – Ολυμπιακός στο Europa league;

Το ενδεχόμενο η ρεβάνς του Ολυμπιακός με την αγγλική Γουλβς για τους «16» του Europa League (πρώτο ματς 1-1 στο «Καραϊσκάκη») να διεξαχθεί σε ουδέτερο γήπεδο, εξετάζει πλεον σοβαρά η UEFA.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου είναι πολύ πιθανό να διεξαχθεί το δεύτερο παιχνίδια σε άλλη χώρα και αυτό γιατί «φτάνουμε στο τέλος Μαΐου και η κατάσταση με την πανδημία στην Αγγλία παραμένει ρευστή. Η UEFA όμως πρέπει να προγραμματίσει τους αγώνες και δεν μπορεί να περιμένει πότε (και αν θα) καλυτερέψει η κατάσταση στη Βρετανία. Όπως έχει κάνει γνωστό θα αποφασίσει στις 17 Ιουνίου με ποιο τρόπο θα ολοκληρωθούν οι διοργανώσεις της». Με τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή είναι απίθανο η ρεβάνς με τη Γουλβς να γίνει, όχι στο «Μολινό» αλλά ούτε και σε κάποιο άλλο γήπεδο της Αγγλίας, όπως το γειτονικό «Villa Park» της Αστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ.

Η πιο πιθανή ημερομηνία για να γίνουν οι επαναληπτικοί αγώνες της φάσης των «16» του Europa League (ανάμεσά τους και το Γουλβς-Ολυμπιακός) θεωρείται η 12η Αυγούστου.

Με τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή είναι απίθανο η ρεβάνς με τη Γουλβς να γίνει, όχι στο «Μολινό» αλλά ούτε και σε κάποιο άλλο γήπεδο της Αγγλίας (το γήπεδο της Άστον Βίλα, το «Villa Park» στο Μπέρμιγχαμ για παράδειγμα).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter