Σε πανικό η ΝΔ βλέπει «πανικό» της κυβέρνησης λόγω της μη αποκάλυψης απόρρητων εγγράφων

Σε πανικό η ΝΔ βλέπει «πανικό» της κυβέρνησης λόγω της μη αποκάλυψης απόρρητων εγγράφων

Θέμα αποφάσισε να δημιουργήσει, με καθυστέρηση αρκετών ωρών η ΝΔ και για τη δημόσια έκκληση του υπουργού Εξωτερικών προς τα κόμματα της αντιπολίτευσης να μη «δίνουν βορά στην υπηρεσία μικροκομματικών σκοπιμοτήτων» τα εθνικά μας συμφέροντα με τη δημοσίευση απόρρητου υλικού με αφορμή την υπόθεση πώλησης αμυντικού υλικού στην Σαουδική Αραβία.

Με ανακοίνωσή της η ΝΔ ενημερώνει ότι αντιλήφθηκε ως «απειλή» την έκκληση Κοτζιά προκειμένου να τεκμηριώσει το επιχείρημα ότι «η κυβέρνηση βρίσκεται σε πανικό» με το οποίο προσπαθεί να αντιπαρέλθει από χθες τον αιφνιδιασμό του Πρωθυπουργού με την απόφασή του να παρίσταται στη συζήτηση της επερώτησης που αφορά το θέμα.

Παράλληλα η ΝΔ επιτίθεται και στον Πρόεδρο της Βουλής, Ν. Βούτση, για την απόφασή του να μην επιτρέψει την πρόσβαση των βουλευτών σε σχετικά έγγραφα.

Αναλυτικά στην ανακοίνωσή της η ΝΔ αναφέρει:

«H πρωτοφανής άρνηση του κ. Ν. Βούτση να επιτρέψει την πρόσβαση των βουλευτών σε έγγραφα που σχετίζονται με το σκάνδαλο Καμμένου και οι απειλές του Ν. Κοτζιά για τις ποινές που επισείονται σε περίπτωση δημοσίευσής τους, απλά επιβεβαιώνουν τον πανικό της Κυβέρνησης.

Τι άραγε έχουν να κρύψουν για μια διακρατική συμφωνία την οποία είχε εγκρίνει η Βουλή, χωρίς μεσάζοντες; Αυτό είναι ένα από τα ερωτήματα που έχουν οι πολίτες και θα υποχρεωθούν να απαντήσουν την Δευτέρα οι κύριοι Τσίπρας και Καμμένος».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter