Σε πανικό η ΝΔ: Διαψεύδει αιγυπτιακά site για τη Μαρέβα αλλά στέλνει εξώδικο στο Documento

Σε πανικό η ΝΔ: Διαψεύδει αιγυπτιακά site για τη Μαρέβα αλλά στέλνει εξώδικο στο Documento

Το πρωθυπουργικό γραφείο εκπροσωπώντας την Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη διαψεύδει αιγυπτιακά δημοσιεύματα που τη φέρουν να ήταν χθες Δευτέρα στην Αίγυπτο και να επισκέπτεται το Μεγάλο Αιγυπτιακό Μουσείο αλλά τα βάζει με το Documento. 

Εκεί στη Νέα Δημοκρατία και στο Μέγαρο Μαξίμου έχουν μπλέξει πάντως τους ρόλους. Μετά το άρθρο με τον τίτλο-ερώτημα αν η Μαρέβα Γκραμπόφκσι εν μέσω καραντίνας πήγε στην Αίγυπτο, αντί να απαντήσει η ίδια η σύζυγος του πρωθυπουργού, απάντησε το γραφείο Τύπου του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Πέραν τούτου, στο αρχικό άρθρο επισυνάπτουμε τα αιγυπτιακά site που δημοσιοποίησαν την είδηση και μάλιστα με ημερομηνίες σημερινές. 

Η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού αναφέρει μάλιστα πως η Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη είχε κάνει την επίσκεψη το 2019, κάτι που αναφέρει και το άρθρο με το ερώτημα του Documento.

Τα συγκεκριμένα μάλιστα άρθρα (σημερινά) από την Αίγυπτο αναφέρουν πως «επισκέφτηκε χθες Δευτέρα» ενώ η επίσκεψη που είχε γίνει το 2019 ήταν Τρίτη.

Ο χρόνος της ύπαρξης των δημοσιευμάτων μάλιστα φαίνεται και στη google αφού στην αναζήτηση εμφανίζεται με την ένδειξη 12 ώρες πριν ενώ ταυτόχρονα εμφανίζεται και το εξώδικο της Μαρέβας Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη προς τον Κώστα Βαξεβάνη.

Αντί βέβαια να στρέφει τα βέλη της εκεί που τη συμφέρουν, καλύτερα να στρέψει τις απειλές και τα βέλη προς τα site που ανήρτησαν την είδηση και το Documento την αναπαρήγαγε με «ερώτημα» μάλιστα.

Στις απειλές μάλιστα της Νέας Δημοκρατίας μέσα στον πανικό της, μας κατηγορεί πως επιρρίπτουμε ευθύνες πως όλα αυτά τα έκανε η Μαρέβα Γκραμπόφκσι Μητσοτάκη «εν μέσω πανδημίας».

Να υπενθυμίσουμε πως εν μέσω πανδημίας, η κυρία Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη έσπασε την καραντίνα κάνοντας Motocross στην Πάρνηθα (30 Νοεμβρίου 2020) κατά παράβαση όλων των περιοριστικών μέτρων.

Επίσης έσπασε την καραντίνα: 

  • Στα Τρίκαλα, στις 30 Ιανουαρίου 2021
  • Στην Καλαμάτα στα μέσα Δεκεμβρίου 2020
  • Στα Χανιά στις 29 Σεπτεμβρίου 2020

Ας στρέψει λοιπόν η κυρία Μαρέβα Γκραμπόφσκι τα βέλη της και τις απειλές προς τα αιγυπτιακά μέσα και ας μην προσπαθεί μέσα στον πανικό της να ξεπεράσει το φιάσκο Μητσοτάκη στην Ικαρία αλλά και το ρεζίλεμα της λογοκρισίας στην ΕΡΤ.

Ακολουθεί όλη η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου Πρωθυπουργού:

«Ακόμη και η προβοκάτσια έχει τα όριά της. Τα ξεπέρασε όμως ο τακτικός συνομιλητής του Αλέξη Τσίπρα, Κώστας Βαξεβάνης, ο οποίος εμφανίζει ως σημερινή, εν μέσω καραντίντας, επίσκεψη της συζύγου του Πρωθυπουργού στην Αίγυπτο, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 8 Οκτωβρίου του 2019 συνοδεύοντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην επίσημη επίσκεψή του στο πλαίσιο της τριμερούς Συνόδου Αιγύπτου-Ελλάδας-Κύπρου!

Δηλαδή 16 μήνες πριν!

Για να δοθεί, μάλιστα, αληθοφάνεια στο γεγονός εμφανίζεται δημοσίευμα με σημερινή ημερομηνία! Η κα Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη θα αποστείλει εξώδικο απαιτώντας από τον κ. Βαξεβάνη να ζητήσει δημοσίως συγγνώμη για το ψεύδος. Αν δεν το πράξει, τότε το λόγο θα έχει η Δικαιοσύνη με την κατάθεση αγωγής. Αρκετά με τα ψέματα και την οργανωμένη στοχοποίηση από τα υπόγεια της Κουμουνδούρου.  Επισυνάπτουμε Δελτίο Τύπου και Φωτογραφία από την επίσκεψη στις 8 Οκτωβρίου 2019»

Ακολουθεί το άρθρο της Αιγυπτιακής ιστοσελίδας:

Ας σημειωθεί πως μετά την ανακοίνωση του Γραφείου του Πρωθυπουργού η ιστοσελίδα https://see.news/ αφαίρεσε το άρθρο, όπως φαίνεται στη φωτογραφία που ακολουθεί: 

Η είδηση ωστόσο παραμένει (μέχρι στιγμής) στη σελίδα https://bwabtk.com/breaking-news/57106.html

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter