Σε πανικό ο Άδωνης δεν ξέρει τη διαφορά μεταξύ Προέδρου της Δημοκρατίας και Πρωθυπουργού!

Σε πανικό ο Άδωνης δεν ξέρει τη διαφορά μεταξύ Προέδρου της Δημοκρατίας και Πρωθυπουργού!

Μετά τα σεμινάρια ελληνικής αγωγής στα ταλαιπωρημένα σκυλάκια, φαίνεται πως ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, πρώην ΛΑΟΣ, Άδωνης Γεωργιάδης, πρέπει να ξεκινήσει σεμινάρια πολιτικής αγωγής και στοιχειωδών γνώσεων Συνταγματικού Δικαίου…

Δεν εξηγείται αλλιώς που «συμφώνησε» με ανάρτηση και αμέσως την έκανε retweet, μπλέκοντας τις τιμές προς το πρόσωπο ενός αρχηγού κράτους και ενός πρωθυπουργού!

Προφανώς αντιδρά και μιλά χωρίς να σκεφτεί ή απλά για τον Άδωνη, δεν υπάρχει λόγος να υπηρετήσει την αλήθεια, αν του καταστρέφει το αφήγημα.

Έτσι κάποιος έκανε ένα tweet για να «υποτιμήσει» τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα και το ταξίδι του στη Μόσχα, κάτι που προφανώς άρεσε στον αντιπρόεδρο του Κυριάκου Μητσοτάκη και το έκανε retweet!

Στη μία φωτογραφία έβαλε την υποδοχή στη Μόσχα του προέδρου της Τουρκίας, Ταγίπ Ρετζέπ Ερντογάν και στην άλλη την άφιξη Τσίπρα με τη σημείωση:

«Άμα σε εκτιμούν φαίνεται στην υποδοχή»

Μόνον που ξεχνούν πως ο Ερντογάν είναι αρχηγός κράτους και ακολουθείται το ανάλογο πρωτόκολλο.

Επίσης ξεχνούν πως ο Αλέξης Τσίπρας είναι πρωθυπουργός και επίσης ακολουθείται το ανάλογο πρωτόκολλο.

Αυτά όμως είναι «λεπτομέρειες» στην προσπάθειά τους να «χτυπήσουν» τον Αλέξη Τσίπρα χωρίς καμία βέβαια επιτυχία, καθώς η διεθνής αποδοχή του, δεν εξαρτάται από τα tweet του ακροδεξιού Άδωνη.

Α, και να μην ξεχάσουμε, στο tweet υπάρχει και σε παρένθεση:

(πια τα αποτελέσματα των συζητήσεων από την μυστική ατζέντα? ΝΑΙ υπήρχε)

Ε, να μην ρίξουμε και λίγες υποψίες;

Θα προτείναμε την επόμενη φορά, για να δείξει το καλό παράδειγμα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας να συναντηθεί με τον Βέμπερ, τον Κουρτς, τον Ομπάν ή με τη Μέρκελ με τις τηλεοπτικές κάμερες σε απευθείας μετάδοση…

Σκέφτεστε σε ζωντανή μετάδοση να ζητά να κοπούν οι συντάξεις;

Εκεί να δεις… πάρτι! 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter