Σε πανικό ο Σαμαράς καταθέτει μήνυση κατά Τσίπρα και Παπαγγελόπουλου

Σε πανικό ο Σαμαράς καταθέτει μήνυση κατά Τσίπρα και Παπαγγελόπουλου

Μήνυση κατά του Αλέξη Τσίπρα και του Νίκου Παπαγγελόπουλου ανακοίνωσε πως θα καταθέσει ο Αντώνης Σαμαράς, σε μία ακόμα κίνηση που δείχνει τον πανικό που έχει προκαλέσει στους εμπλεκομένους το άνοιγμα του σκανδάλου Novartis.

Ο πρώην πρωθυπουργός, σε δήλωσή του, αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Η σκευωρία και οι σκευωροί αποκαλύφθηκαν με το πρώτο άνοιγμα του φακέλου. Είναι η πιο αδίστακτη και πιο γελοία σκευωρία που έχει γίνει ποτέ. Καταθέτω αύριο στον Άρειο Πάγο μήνυση κατά του ετοιμόρροπου Τσίπρα και κατά του- πρώην αρχηγού της ΕΥΠ επί νέας Δημοκρατίας που σήμερα είναι υπουργός Δικαιοσύνης επί ΣΥΡΙΖΑ- Παπαγγελοπούλου και των συνεργών τους εντός και εκτός του δικαστικού σώματος.

Καταλαβαίνω ότι τους ενοχλεί η παρουσία μου, τώρα θα καταλάβουν και εκείνοι ότι θα τους πάω μέχρι τέλους».

Υπενθυμίζεται ότι το όνομα του Αντώνη Σαμαρά μαζί με τον πρώην πρωθυπουργό Παναγιώτη Πικραμμένο κι άλλους οκτώ πρώην υπουργούς συγκαταλέγεται στη δικογραφία του Novartis-Gate, ενώ κατηγορούνται για το αδίκημα της δωροληψίας πολιτικών αξιωματούχων, της παθητικής δωροδοκίας και της απιστίας κατά την υπηρεσία, το αντικείμενο της οποίας έχει συνολική αξία μεγαλύτερη των 120.000 ευρώ εκ της οποίας προξενήθηκε ή απειλήθηκε το Δημόσιο με βλάβη άνω των 150.000 ευρώ.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter