Σε παροξυσμό ο Σαμαράς κατά Documento για την αποκάλυψη των νέων στοιχείων

Σε παροξυσμό ο Σαμαράς κατά Documento για την αποκάλυψη των νέων στοιχείων

«Συνεχίζονται οι γελοιότητες της συμμορίας» δήλωσαν στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος -απ’ ό,τι φαίνεται- είδε προαναγγελία των νέων στοιχείων από το koutipandoras.gr και το documentonews.gr πριν ξεκινήσει η Προανακριτική Επιτροπή.

Συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού υποστηρίζουν πως από τις δύο επιστολές που έλαβε ο κ. Σαμαράς και οι οποίες τοποθετούνται χρονικά την παραμονή της διεξαγωγής του Νταβός το 2013 και το 2014, η μία είχε κοινοποιηθεί και στο λοιπό υπουργικό συμβούλιο, ενώ σε καμία από τις δύο διεξαγωγές του παγκόσμιου οικονομικού φόρουμ ο τότε πρωθυπουργός δεν έδωσε το «παρών».

«Συνεχίζονται οι γελοιότητες της συμμορίας» σχολίασαν, ισχυριζόμενοι πως koutipandoras.gr και documentonews.gr προανήγγειλαν τα στοιχεία ώρες πριν ξεκινήσει η Επιτροπή. Βέβαια, πώς γίνεται τα δύο sites να προανήγγειλαν το περιεχόμενο των νέων στοιχείων ενώ η Επιτροπή ξεκίνησε στις 17:00 και η πρώτη δημοσίευση έγινε περίπου μία ώρα μετά, είναι κάτι που μόνο ο κ. Σαμαράς μπορεί να γνωρίζει.

Να προστεθεί πως σύμφωνα με την ενημέρωση μέλους της Επιτροπής που πρόσκειται στη ΝΔ, τα γράμματα που υπάρχουν στο ιδιόχειρο σημείωμα που φέρεται να έλαβε ο Κωνσταντίνος Φρουζής προσιδιάζουν στον γραφικό χαρακτήρα του πρώην πρωθυπουργού. Τώρα, λοιπόν, που ο «γαλάζιος» βουλευτής δεν διαψεύδει την πατρότητα του σημειώματος, ο πρώην πρωθυπουργός θα πρέπει να θυμηθεί σε ποια από τις δύο «δημόσιες και θεσμικές» συναντήσεις του με τον Κωνσταντίνο Φρουζή του έδωσε το εν λόγω σημείωμα, με δεδομένο πως ο κ. Σαμαράς ήταν απόλυτος κατά τη συζήτηση της σύστασης Προανακριτικής Επιτροπής την Ολομέλεια πως δεν έχει συναντήσει ποτέ ιδιωτικά τον Φρουζή.

Για την ιστορία, η επίμαχη δήλωση του Αντώνη Σαμαρά από το βήμα της Βουλής: «Ουδέποτε έχω συναντήσει τον κ. Φρουζή ιδιωτικά. Τον έχω δει μόνο θεσμικά δύο φορές δημόσια μπροστά στις κάμερες».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter