Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper
Τι λένε συνεργάτες του

Σε παροξυσμό ο Σαμαράς κατά Documento για την αποκάλυψη των νέων στοιχείων

«Συνεχίζονται οι γελοιότητες της συμμορίας» δήλωσαν στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος -απ' ό,τι φαίνεται- είδε προαναγγελία των νέων στοιχείων από το koutipandoras.gr και το documentonews.gr πριν ξεκινήσει η Προανακριτική Επιτροπή.

Συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού υποστηρίζουν πως από τις δύο επιστολές που έλαβε ο κ. Σαμαράς και οι οποίες τοποθετούνται χρονικά την παραμονή της διεξαγωγής του Νταβός το 2013 και το 2014, η μία είχε κοινοποιηθεί και στο λοιπό υπουργικό συμβούλιο, ενώ σε καμία από τις δύο διεξαγωγές του παγκόσμιου οικονομικού φόρουμ ο τότε πρωθυπουργός δεν έδωσε το «παρών».

«Συνεχίζονται οι γελοιότητες της συμμορίας» σχολίασαν, ισχυριζόμενοι πως koutipandoras.gr και documentonews.gr προανήγγειλαν τα στοιχεία ώρες πριν ξεκινήσει η Επιτροπή. Βέβαια, πώς γίνεται τα δύο sites να προανήγγειλαν το περιεχόμενο των νέων στοιχείων ενώ η Επιτροπή ξεκίνησε στις 17:00 και η πρώτη δημοσίευση έγινε περίπου μία ώρα μετά, είναι κάτι που μόνο ο κ. Σαμαράς μπορεί να γνωρίζει.

Να προστεθεί πως σύμφωνα με την ενημέρωση μέλους της Επιτροπής που πρόσκειται στη ΝΔ, τα γράμματα που υπάρχουν στο ιδιόχειρο σημείωμα που φέρεται να έλαβε ο Κωνσταντίνος Φρουζής προσιδιάζουν στον γραφικό χαρακτήρα του πρώην πρωθυπουργού. Τώρα, λοιπόν, που ο «γαλάζιος» βουλευτής δεν διαψεύδει την πατρότητα του σημειώματος, ο πρώην πρωθυπουργός θα πρέπει να θυμηθεί σε ποια από τις δύο «δημόσιες και θεσμικές» συναντήσεις του με τον Κωνσταντίνο Φρουζή του έδωσε το εν λόγω σημείωμα, με δεδομένο πως ο κ. Σαμαράς ήταν απόλυτος κατά τη συζήτηση της σύστασης Προανακριτικής Επιτροπής την Ολομέλεια πως δεν έχει συναντήσει ποτέ ιδιωτικά τον Φρουζή.

Για την ιστορία, η επίμαχη δήλωση του Αντώνη Σαμαρά από το βήμα της Βουλής: «Ουδέποτε έχω συναντήσει τον κ. Φρουζή ιδιωτικά. Τον έχω δει μόνο θεσμικά δύο φορές δημόσια μπροστά στις κάμερες».

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.