Σε περιοδεία με... 40 ευρώ «ημερήσια αποζημίωση» ο Θεοδωρικάκος και η κουστωδία του

Δεν αφήνει ούτε 40 ευρώ να πέσουν κάτω...

Ούτε 40 ευρώ δεν αφήνει να πέσουν κάτω ο υπουργός Εσωτερικών, ο οποίος θα περιοδεύσει σε Πρέβεζα, Ιωάννινα και Καστοριά μαζί με στελέχη του υπουργείου και μέλη της ασφάλειάς του από 1/2 έως 3/2 λαμβάνοντας και την ανάλογη αποζημίωση.

Τον Τάκη Θεοδωρικάκο σε αυτήν την ολιγοήμερη περιοδεία θα συνοδεύσουν ο γενικός γραμματέας του ΥΠΕΣ, Μ. Σταυριανουδάκης, ο διευθυντής του γραφείου του, Γ. Σκάλκος, η συνεργάτιδά του, Στ. Σιαράπη, ο προϊστάμενος του γραφείου Τύπου του υπουργείου, Γ. Κοντογιάννης, ο οδηγός του και δύο μέλη της προσωπικής του ασφάλειας.

Κι αν η πολυπληθής κουστωδία κρίνεται ήσσονος σημασίας, η «ημερήσια αποζημίωση» ύψους 40 ευρώ που θα λάβουν όλοι όσοι θα συμμετέχουν στην περιοδεία προκαλεί θυμηδία. Συγκεκριμένα, και οι οκτώ (μαζί με τον υπουργό) θα λαμβάνουν από 40 ευρώ αποζημίωση για κάθε ημέρα. Ήτοι 960 ευρώ σύνολο, ποσό από το οποίο θα μπορούσε να είχε παραιτηθεί -τουλάχιστον- ο Τάκης Θεοδωρικάκος, αφού για έξοδα κίνησης στο όνομά του έχει προβλεφθεί το ποσό των 1.000 ευρώ.

Για την ιστορία, η τριήμερη περιοδεία αναμένεται να κοστίσει συνολικά 3.360 ευρώ. Και για τους οκτώ...

Η απόφαση του ΥΠΕΣ:

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.