Σε ποιούς χρωστάει η ΔΕΗ 4 εκατομμύρια Ευρώ;

Σε ποιούς χρωστάει η ΔΕΗ 4 εκατομμύρια Ευρώ;

Σε απόγνωση έχουν περιέλθει δεκάδες ειχειρηματίες της Λέσβου και άλλων νησιών του Αιγαίου, που επένδυσαν στα φωτοβολταϊκά προγράμματα ηλεκτρικής παραγωγής και έχουν περιέλεθει σε οικονομικό αδιέξοδο.

Οι παραγωγοί ηλεκτρικής ενέργειας, πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα γραφεία της ΔΕΗ στη Μυτιλήνη, αφού έχουν να πληρωθούν από τον οργανισμό και τη ΔΕΔΔΗΕ εδώ και 8 μήνες, με τις οφειλές προς αυτούς να έχουν φτάσει στα 4.000.000 ευρώ.

Χρέη στην εφορία, «κόκκινα δάνεια» πνίγουν τους επενδυτές, οι οποίοι με συνεχείς επιστολές και εξώδικες διαμαρτυρίες τους προς την ΔΕΗ και την ΔΕΔΔΗΕ, ζητούν εδώ και πολύ καιρό να πληρωθούν τα οφειλόμενά τους.

Δυστυχώς όμως οι πληρωμές τους έχουν «παγώσει» από τις αρχές του 2016, με αποτέλεσμα οι ίδιοι να έχουν περιέλεθει σε οικονομική καταστροφή.

Έτσι τα μέλη του Συλλόγου Παραγωγών Ηλεκτρικής Ενέργειας από Φωτοβολταϊκά του Νομού Λέσβου, αποφάσισαν να συγκεντρωθούν στα γραφεία της ΔΕΗ στη Μυτιλήνη, όπου παρέδωσαν στα στελέχη της έγγραφη διαμαρτυρία και ζητούν την άμεση καταβολή των οφειλομένων σε αυτούς.

Πηγή: Lesvosnews.gr

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter