Σε πρώτη αποκλειστική προβολή η ταινία «Η Επόμενη Γενιά 3» της Disney από την WIND VISION

Σε πρώτη αποκλειστική προβολή η ταινία «Η Επόμενη Γενιά 3»  της Disney από την WIND VISION

Μια ακόμη συναρπαστική συνεργασία της WIND VISION και του Disney Channel

Λίγες μέρες πριν την επίσημη πρεμιέρα του τρίτου μέρους της πολυαναμενόμενης ταινίας «Η Επόμενη Γενιά 3», η WIND VISION σε συνεργασία με το Disney Channel οργάνωσε μία ακόμη αποκλειστική προβολή.

Περισσότεροι από 100 προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να δουν πρώτοι την τηλεταινία στον κινηματογράφο ODEON. Χορογραφίες, face painting και πολλή ζωντάνια από μικρούς και μεγάλους γέμισαν τον κινηματογράφο σε μια μοναδική εκδήλωση!

Οι μικροί φίλοι που παρακολούθησαν την Avant – Premiere της ολοκαίνουριας ταινίας της Disney «Η Επόμενη Γενιά 3» ενθουσιάστηκαν και χάρηκαν ιδιαιτέρως με τα δώρα – έκπληξη που τους περίμεναν αμέσως μετά την προβολή.

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που, για μια ακόμη φορά, σε συνεργασία με το Disney Channel χαρίζουμε μια πρωτιά σε συνδρομητές μας και μη. Με προτεραιότητα μας πάντα την εξαιρετική εμπειρία πελάτη φροντίζουμε όλες μας οι ενέργειες να προσδίδουν αξία βελτιώνοντας και εξελίσσοντας συνεχώς τις υπηρεσίες μας στην συνδρομητική τηλεόραση», δήλωσε ο Βασίλης Δεληκούρας Pay TV Director της WIND Ελλάς.

Η ταινία κάνει επίσημη πρεμιέρα σήμερα Παρασκευή 11 Οκτωβρίου στο Disney Channel, στις 17.25.

Το πρόγραμμα είναι πάντα διαθέσιμο και μέσω της εφαρμογής WIND VISION. Παράλληλα, η δυνατότητα του Γονικού Ελέγχου επιτρέπει στους γονείς να κλειδώνουν/ ξεκλειδώνουν προγράμματα με τη χρήση κωδικού που ορίζουν οι ίδιοι, ώστε να έχουν τον απόλυτο έλεγχο του περιεχομένου που προβάλλεται τόσο στην τηλεόρασή τους όσο και στις συνδεδεμένες φορητές συσκευές τους.

Δείτε το επίσημο trailer της σειράς: 

https://www.youtube.com/watch?v=d2eFPVENaeU

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter