Σε ρόλο «αποφασίζομεν και διατάσσομεν» ο Σαλμάς στην ΕΡΤ, δίνει το στίγμα της ΝΔ – «Δεν σας επιτρέπω να εκνευρίζεστε!» (Video)

Σε ρόλο «αποφασίζομεν και διατάσσομεν» ο Σαλμάς στην ΕΡΤ, δίνει το στίγμα της ΝΔ – «Δεν σας επιτρέπω να εκνευρίζεστε!» (Video)

Τη νέα τάξη πραγμάτων έρχεται να επισημάνει – για όσους είχαν αμφιβολία – η Νέα Δημοκρατία μέσω του βουλευτή της Μάριου Σαλμά. 

Καλεσμένος στην ΕΡΤ και στην εκπομπή «Πρωινή Βάρδια», ο κ. Σαλμάς έκανε απολύτως κατανοητό ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν έγινε τυχαία επικεφαλής της ΕΡΤ και του ΑΠΕ.

Σε ένα ντελίριο αυταρχισμού επιτέθηκε στους δημοσιογράφους της δημόσιας τηλεόρασης (αποκαλώντας τη μάλιστα «κρατική») και είπε τουλάχιστον τέσσερις φορές τη φράση «δεν σας επιτρέπω» .

Ο ίδιος κατά το παραλήρημα του επεσήμανε πως «αυτό που ζούμε είναι η ΕΡΤ που δεν θέλουμε είναι η ΕΡΤ που δεν θέλουμε».

«Δεν θέλω καμία διακοπή. Δεν επιτρέπω να κάνετε κρίση στην κρίση μου», είπε ανάμεσα σε άλλα εξωφρενικά. 

Τα έβαλε μάλιστα και συγκεκριμένα με την Βούλα Κεχαγιά επειδή ως καλεσμένη δημοσιογράφος τόλμησε να… τον διακόψει και να διαφωνήσει. 

Λίγο αργότερα απαγόρευσε στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρο Τριανταφυλλίδη, να του υποβάλλει μία ερώτηση. «Όχι, δεν σας διέκοψα. Δεν σας επιτρέπω να με ρωτήσετε».

Και είναι μόνο η αρχή…

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter