Σε ρόλο μικροφώνου του Σαμαρά ο Καραγκούνης στοχοποιεί το Documento

Σε ρόλο μικροφώνου του Σαμαρά ο Καραγκούνης στοχοποιεί το Documento

Ρόλο μικροφώνου διαδραμάτισε ο Κώστας Καραγκούνης για χάρη του Αντώνη Σαμαρά, το θυμικό του οποίου φαίνεται πως έχει ταραχθεί τα τελευταία 24ωρα και ίσως όχι αδίκως.

Κερδίζοντας λίγα δευτερόλεπτα δημοσιότητας, ο αν. τομεάρχης Δικαιοσύνης στοχοποίησε το Documento και προσωπικά τον Κώστα Βαξεβάνη για την εμπλοκή του πρώην πρωθυπουργού στο πολύκροτο σκάνδαλο Novartis.

«Για να δείτε με τί ψεύτες και συκοφάντες έχουμε να κάνουμε, πριν ένα μήνα μόλις, μάρτυρας μίλησε για δήθεν εμπλοκή Σαμαρά στην υπόθεση» σημείωσε αρχικά και πέρασε στην κατά μέτωπο επίθεση κατά του Documento και του Κώστα Βαξεβάνη:

«Να όμως το όργανο του ΣΥΡΙΖΑ και του κ. Βαξεβάνη που ένα χρόνο πριν, τον Ιανουάριο του 2017, έγραφε για σχέση κάποιου πρωθυπουργού με την Novartis. Πρώτα λοιπόν, σκέφτηκαν τον σενάριο, και μετά επέλεξαν τον μάρτυρα -κουκουλοφόρο- ηθοποιό».

Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν ο κ. Καραγκούνης πιστεύει πως η δημοσιογραφική έρευνα συντελείται με όρους δυνητικών σεναρίων. Ξέρουμε, όμως, πως στο τεύχος που επικαλείται ο Κώστας Καραγκούνης, το Documento αναφερόταν σε βίντεο που είχαν στη διάθεσή τους οι Αρχές και στο οποίο στέλεχος της ελληνικής Novartis παρείχε ενημέρωση για την πορεία της εταιρίας στην Ελλάδα, αφού παρά την κρίση η εταιρία παρουσίαζε υψηλά κέρδη. Στο συγκεκριμένο βίντεο το στέλεχος της ελβετικής φαρμακοβιομηχανίας τόνιζε πως η εταιρία θα συνεχίσει να έχει ανοδική πορεία στη χώρα μας λόγω των εξαιρετικών σχέσεων που είχαν αναπτυχθεί την περίοδο εκείνη με τρεις υπουργούς. Το ίδιο στέλεχος εμφανιζόταν να λέει πως πρώην πρωθυπουργός επεδείκνυε προσωπικό ενδιαφέρον για τη δραστηριότητα της εταιρίας. Οπότε, δεν ξέρουμε αν κάποια μύγα -κατά το κοινώς λεγόμενο- ενόχλησε τον κ. Καραγκούνη ή τον υποβολέα του. Πάντως, μιας και ο κ. Καραγκούνης έθεσε ζήτημα υποκριτικής δεινότητας του μάρτυρα πρέπει να ειπωθεί με την ευκαιρία πως σαν μικρόφωνο ήταν αρτιότατος.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter