Ζήκος

Ζήκος

Τα χνάρια του Ζήκου ακολουθεί ευλαβικά ο Κυρ. Μητσοτάκης, δίχως προφανώς να αντιλαμβάνεται τους λόγους που κατέστησαν τόσο αγαπητό το συγκεκριμένο ρόλο που διαδραμάτισε ο αείμνηστος Κ. Χατζηχρήστος.

Πολλά βαρύς και ασήκωτος παρουσιάζεται τόσο εντός όσο και εκτός Ολομέλειας ο πρόεδρος της ΝΔ, λέγοντας δεξιά κι αριστερά ότι έχει κουραστεί να μιλάει μόνος του στη Βουλή. Μάλιστα, απαντώντας ειρωνικά στον Γ. Δραγασάκη, τόνισε ότι ο πρωθυπουργός απέδρασε από τη σημερινή διαδικασία και προτίμησε την ασφάλεια της περιοδείας στη Ξάνθη από την πολιτική αναμέτρηση μαζί του στη Βουλή.

«Ο λαλίστατος κ. Τσίπρας που επιδιώκει συνέχεια αντιπαραθέσεις, ανέθεσε σε εσάς το πικρό ποτήρι να πρέπει να ανέβετε στο βήμα και με εμφανή τη δυσκολία στα λόγια σας να υπερασπιστείτε αυτή την πολιτική επιλογή» είπε απευθυνόμενος στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υπουργό Οικονομίας, συμπληρώνοντας: «Και ο ίδιος (σ.σ. ο Αλέξης Τσίπρας) απέδρασε για άλλη μια φορά από τη Βουλή όταν γνώριζε ότι θα ξεκινούσε αυτή η συζήτηση για να πάει να κάνει ομιλία στην άλλη άκρη της πατρίδας μας».

Οι εκ του ασφαλούς πολιτικοί κουτσαβακισμοί του προέδρου της ΝΔ θα μπορούσαν να αποτελούν ανέκδοτο αν δεν ήταν πραγματικότητα. Πλέον, έχει χαθεί το μέτρημα των δημόσιων προ(σ)κλήσεων του πρωθυπουργού προς τον πολιτικό του αντίπαλο προκειμένου να διεξαχθεί μία πρόσωπο με πρόσωπο τηλεοπτική αναμέτρηση. Χαρακτηριστικό δε ότι πριν την ψηφοφορία για τη Συμφωνία των Πρεσπών, ο Αλέξης Τσίπρας έφτασε στο σημείο να γνωστοποιεί ότι θα άρει το εμπάργκο στο ΣΚΑΪ για να γίνει το debate, ενώ δεν θα είχε κανένα πρόβλημα αν συμμετείχαν σε αυτό δημοσιογράφοι που έδιναν σκονάκια ερωτήσεων στον Κυρ. Μητσοτάκη.

Και τότε όμως όπως και τώρα, ο Κυρ. Μητσοτάκης παρίστανε τον Ζήκο που από τη μία φώναζε ότι ήθελε να… μαλώσει και από την άλλη ζητούσε ψιθυριστά να τον κρατούν κόντρα μην και συμβεί κάνα κακό!

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter