Σε σύγχυση ο Αδωνης: Το take away στην εστίαση… κολλάει κορωνοϊό τα σαββατοκύριακα

Σε σύγχυση ο Αδωνης: Το take away στην εστίαση… κολλάει κορωνοϊό τα σαββατοκύριακα

Σε απόλυτη σύγχυση βρίσκεται ο Άδωνης Γεωργιάδης και η κυβέρνηση με τα ολέθρια αποτελέσματα που έχει η πολιτική τους όσον αφορά τη διαχείριση της πανδημίας.

Μετά το άνοιξε-κλείσε των σχολείων της Κεραμέως, τα… κλικ μέσα κι έξω από σουβλατζίδικα μέχρι κοσμηματοπωλεία του Άδωνη, σήμερα ο υπουργός «Ανάπτυξης»… εξηγεί δια μέσου ΣΚΑΪ, γιατί σταματά το take away από τα καταστήματα εστίασης ειδικά για τα Σαββατοκύριακα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

«Τα delivery λειτουργούν κανονικά, ωστόσο έχει καταργηθεί το take away για τα Σαββατοκύριακα διότι έχει παρατηρηθεί ένας πάρα πολύ μεγάλος συνωστισμός μπροστά από τα καταστήματα που έπαιρνε ο κόσμος το φαγητό του. Έτσι, το take away τα Σαββατοκύριακα για Αθήνα και Θεσσαλονίκη σταματάει, αλλά το delivery, η διανομή φαγητού στα σπίτια συνεχίζεται κανονικά», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Σε λίγο θα δούμε εικόνες συνωστισμού ντελιβεράδων στις εισόδους πολυκατοικιών με ενοίκους να σπεύδουν να παραλάβουν τις παραγγελίες τους, και τότε να δούμε τι άλλο μέτρο θα σκαρφιστούν στην κυβέρνηση.

Πλάτες στα σούπερ μάρκετ

Σε ό,τι αφορά στην αναστολή λειτουργίας των λαϊκών αγορών τα Σάββατα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική, ο Άδωνης Γεωργιάδης είπε ότι θα το συζητήσει ξανά με την Επιτροπή, καθώς φαίνεται λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση των νέων μέτρων, το ξανασκέφτηκε φωναχτά και είπε ότι η μη λειτουργία τους «διακινδυνεύει τεράστιο συνωστισμό στα σούπερ μάρκετ». 

Είναι φανερό ότι τα κυβερνητική επιτελεία λειτουργούν πλέον σπασμωδικά, αφού εν τέλει το μόνο που γνωρίζουν καλά να κάνουν είναι να επιβάλουν περιοριστικά μέτρα με αυστηρή καταστολή. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter