«Σε συνεννόηση με τις Πρυτανείες η ίδρυση νέων Πανεπιστημίων» υποστηρίζει ο Γαβρόγλου

Σε συνεννόηση με τις αντίστοιχες πρυτανείες είναι η ίδρυση Πανεπιστημίων μέσω βουλευτικών τροπολογιών, όπως υποστήριξε ο υπουργός Παιδείας, κάνοντας λόγο για αντιπολιτευτική σπέκουλα.

Απάντηση στις σφοδρές επικρίσεις της αντιπολίτευσης για τις τροπολογίες ίδρυσης Πανεπιστημίων που ενσωματώθηκαν στο πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας έδωσε στην Ολομέλεια ο Κ. Γαβρόγλου.

«Τα δύο νέα τμήματα, το ένα στη Φλώρινα και το άλλο στην Κοζάνη, είναι μετά από συνεννόηση με την πρυτανεία και απόφαση της Κοσμητείας, της αντίστοιχης σχολής στο πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας» είπε ο υπουργός και πρόσθεσε: «Για το τμήμα στην Έδεσσα υπήρξε αντίστοιχη απόφαση και συνεννόηση με το Διεθνές Πανεπιστήμιο και για το τμήμα στο Άργος έγινε η πρόταση από τον βουλευτή Γιάννη Γκιόλα. Ενημέρωσα τον πρύτανη και προφανώς θα έπρεπε να είχε ενσωματωθεί στο αρχικό νομοσχέδιο».

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.