Σε… τροχιά play off ο Πλατανιάς

Σε… τροχιά play off ο Πλατανιάς

Ο Πλατανιάς «σκότωσε» τον Λεβαδειακό, του οποίου επιβλήθηκε με 2-1 (3΄ Μενδρινός, 23΄ Σίγκνεβιτς – 65΄ πεν. Τόνι Σίλβα) στο παιχνίδι που ολοκλήρωσε τη 19η αγωνιστική στη Σούπερ Λίγκα. Οι γηπεδούχοι παραμένουν στη «διακεκαυμένη ζώνη», την ώρα που οι Χανιώτες ανέβηκαν στην έβδομη θέση και μπήκαν σε πορεία πλέι οφ.

Η βραδιά έγινε πολύ δύσκολη για τους Βοιωτούς από νωρίς. Στο 3ο λεπτό ο Μενδρινός εκτέλεσε φάουλ από πλάγια, η μπάλα πέρασε από πολλούς παίκτες και στο τέλος κάτω από τα πόδια του Ναμάσκο, ο οποίος δέχθηκε ένα “φθηνό” γκολ. Στο 23΄ η ομάδα του Γιώργου Παράσχου έκανε το παιχνίδι “Γολγοθά” για τους γηπεδούχους, φτάνοντας στο 0-2 με κεφαλιά του Σίγκνεβιτς από φάουλ του Βάντερσον.

Ο Λεβαδειακός έχασε την ευκαιρία να μειώσει άμεσα και να επιστρέψει στον αγώνα στο 28ο λεπτό, όταν σε κακή απομάκρυνση του Πριντέτα η μπάλα έφτασε στον Καραχάλιο που σούταρε μέσα από την περιοχή και αστόχησε ελάχιστα.

Την ίδια τύχη είχε στο 43΄ και η προσπάθεια του Μάντζιου, όταν σε εκτέλεση κόρνερ του Σίλβα έπιασε το σουτ εν κινήσει. Η αποβολή του Στάθη στο 49ο λεπτό με δεύτερη κίτρινη ανέτρεψε την αριθμητική ισορροπία αλλά μόνο σε θεωρητικό επίπεδο, αφού η πολύ καλά δουλεμένη ομάδα της Κρήτης αντιπαρήλθε με επιτυχία παίζοντας σχεδόν για ένα ημίχρονο με παίκτη λιγότερο, κι ας μείωσε ο Λεβαδειακός στη συνέχεια.

Στο 64΄ ο Γιακουμάκης πήρε την μπάλα με το στήθος, ο Στανισάβλιεβιτς τον ανέτρεψε και ο διαιτητής έδειξε τα 11 μέτρα, με τον Τόνι Σίλβα να ευστοχεί απέναντι στο Σωτηρίου για το 1-2, αλλά μέχρι εκεί… Στο 83΄ αποβλήθηκε και ο Καραχάλιος από τον Λεβαδειακό, με αποτέλεσμα το έργο των φιλοξενούμενων να γίνει ακόμη πιο εύκολο.

Διαιτητής: Ιωάννης Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)

Κόκκινη: 83΄ Καραχάλιος – 49΄ Στάθης

Κίτρινες: Ουόν, Καραχάλιος, Καραμπουέ, Τόνι Σίλβα – Σίγκνεβιτς, Στάθης, Μενδρινός, Στανισάβλιεβιτς, Σωτηρίου

Οι ενδεκάδες:

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Γιάννης Χριστόπουλος): Ναμάσκο, Βούρος, Ουόν, Νιασέ, Μεντί (72΄ Σουμπίνιο), Κουλιμπαλί, Καραχάλιος, Λάτσι, Σίλβα, Γιακουμάκης, Μάντζιος (56΄ Καραμπουέ).

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιώργος Παράσχος): Σωτηρίου, Βάντερσον, Κάργας, Πριντέτα, Μπανανά, Στάθης, Μενδρινός, Στανισάβλιεβιτς (88΄ Μαραγκός), Μανούσος (53΄ Αποστολόπουλος), Σίγκνεβιτς, Γιακουμάκης (72΄ Γιορέντε).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter