«Σε τσάντα πιλότου οι μίζες». Οι 4 αποκαλυπτικές καταθέσεις για το μαύρο χρήμα, στο Documento που κυκλοφορεί την Κυριακή. Μαζί το HOT DOC και το Docville

«Σε τσάντα πιλότου οι μίζες». Οι 4 αποκαλυπτικές καταθέσεις για το μαύρο χρήμα, στο Documento που κυκλοφορεί την Κυριακή. Μαζί το HOT DOC και το Docville

Οι 4 αποκαλυπτικές καταθέσεις για το μαύρο χρήμα: «Σε τσάντα πιλότου οι μίζες». Ζοσεράν: «Η SAIC πήρε τη δουλειά γιατί χρημάτισε τον πρωθυπουργό». Χριστοφοράκος: «Δίναμε 2% σε Γείτονα (ΠΑΣΟΚ) και Βαρθολομαίο (ΝΔ) για το C4i».

Οι σχέσεις της Οικογένειας Μητσοτάκη με τους πρωταγωνιστές των μαύρων ταμείων της Siemens και οι όμορες βίλες στην Τήνο.

  • Νέα Δημοκρατία: Ο Μαρινάκης άρχισε το… ροκάνισμα του Μητσοτάκη. Στο στόχαστρο του εφοπλιστή ο κατά ΔΟΜ… Γκούφι πρόεδρος του κόμματος. Οργή για τις μετεγγραφές Μητσοτάκη από τους καραμανλικούς.
  • Εκκλησιαστικό: Όλο το παρασκήνιο. Ο ιερός πόλεμος κατά του Ιερώνυμου Κι το μυστικό ραντεβού του Κυριάκου.
  • Συνέντευξη με τον πατέρα Αντώνιο. Η στοργική Κιβωτός και η αντιρατσιστική τάπα των Αντετοκούνμπο.
  • Τερέζα Μέι: Σε δεινή θέση για το Brexit στα τυφλά.
  • Μαρία Σπυράκη: Ναι στις γούνες που εγκαταλείπει ο Γκοτιέ.
  • Φώφη Γεννηματά: Στις συμπληγάδες σκανδάλων και παλαιοκομματισμού.
  • Αννούλα Βασιλείου: Η ζωή μου όλη και ο Μανόλης Αγγελόπουλος

Αννούλα Βασιλείου: Η ζωή μου όλη και ο Μανόλης Αγγελόπουλος στο Docville που κυκλοφορεί την Κυριακή με το Documento 

-Η θρυλική τραγουδίστρια Αννούλα Βασιλείου αφηγείται στην Εμυ Ντούρου περιστατικά μιας ζωής σαν μυθιστόρημα με τη φωνή της να γλυκαίνει όταν η κουβέντα πηγαίνει στον αγαπημένο της Μανώλη Αγγελόπουλο.

-Ο εικονογράφος- δημιουργός κόμικ Γιάννης Ρουμπούλης γράφει για τον Σταν Λι, τον άνθρωπο που άλλαξε την πορεία της κόμικ μυθολογίας όσο κανείς άλλος.

-Ο Γιώργος Παπαγεωργίου σκηνοθετεί δύο παραστάσεις, συμμετέχει σε μια τρίτη («Ξύπνα, Βασίλη») ενώ ετοιμάζει εμφανίσεις με την μπάντα του Polkar στο Σταυρό του Νότου. Για όλα αυτά δίνει συνέντευξη στην Αφροδίτη Ερμίδη.

-Το 31ο Πανόραμα Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου κάνει πρεμιέρα αυτή τη βδομάδα και ο Κωνσταντίνος Καϊμάκης έχει όλες τις λεπτομέρειες του μακροβιότερου φεστιβάλ της Αθήνας.

-Οι ηθοποιοί Ιωάννα Ασημακοπούλου και Νεφέλη Κουρή μιλούν στην Ηλέκτρα Ζαργάνη για την παράσταση Alarms του Μάικλ Φρέιν, που σκηνοθετεί ο Κώστας Γάκης στο θέατρο Άλφα Ιδέα.

-Η ηθοποιός Βένια Σταματιάδη γράφει για τη Μακρόνησο, το νησί που τα σώματα και οι ψυχές των νικητών του πολέμου έγιναν πεδία εκτόνωσης των σαδιστικών ενστίκτων των δωσίλογων και των ριψάσπιδων.

-Η κινέζικη ακροβατική ομάδα Dalian Acrobatic Troupe έρχεται στην Ελλάδα και η Αφροδίτη Ερμίδη συνομιλεί με τους κυριότερους εκπροσώπους της.

-Ο εκκεντρικός κομμωτής Ντάνιελ μιλάει στην Ηλέκτρα Ζαργάνη για το ιδιαίτερο κομμωτήριο στα Εξάρχεια, τα ταξίδια του στην Αφρική, τις τεχνικές με τα σγουρά μαλλιά και τα έντονα χρώματα. 

Το Δημόσιο που θέλουμε, στο HOTDOC που κυκλοφορεί την Κυριακή με το Documento

Τα ρουσφέτια, η αξιολόγηση, η ψηφιακή εποχή, οι υπάλληλοι, η γραφειοκρατία, τα κόμματα, το κόστος. Ένα τεύχος αφιερωμένο στο Δημόσιο και την απαίτηση για εκσυγχρονισμό του.

Γράφουν: Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Ανδρέας Νεφελούδης γενικός γραμματέας υπουργείου Εργασίας, Θεόδωρος Γ. Καράογλου είναι βουλευτής ΝΔ Β΄ Θεσσαλονίκης, Σταύρος Αρναουτάκης, περιφερειάρχης Κρήτης, Βασίλης Κορκίδης είναι πρόεδρος ΕΒΕΠ, Γιάννης Πάιδας πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ, Γιώργος Πετρόπουλος αντιπρόεδρος της ΑΔΕΔΥ, Βέτα Πανουτσάκου πρόεδρος της ΟΣΥΑΠΕ και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΑΔΕΔΥ με τη ΔΑΣ (ΠΑΜΕ).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter