Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper

SEAT: Συνεργασία με Noveto

Συνεργασία SEAT με Noveto για τη δημιουργία ενός νέου, καινοτόμου, ηχοσυστήματος αυτοκινήτου

SEAT και Novetο υπέγραψαν συμφωνία συνεργασίας για την εφαρμογή μίας νέας επαναστατικής τεχνολογίας που θα μπορούσε να αλλάξει εντελώς την εμπειρία του χρήστη μέσα στη καμπίνα του αυτοκινήτου. Το νέο αυτό σύστημα επιτρέπει την παραγωγή ήχου απευθείας προς το αυτί του κάθε επιβάτη, προκειμένου ο χώρος της καμπίνας να προσφέρει μία πιο εξατομικευμένη και βολική εμπειρία ακρόασης για όλους.

«Προσωπικός» ήχος, από την επιστημονική φαντασία μέχρι τη πραγματικότητα. Η Noveto έχει αναπτύξει το πρώτο σύστημα δυναμικής εστίασης ήχου στο κόσμο. Αυτή η μοναδική τεχνολογία προσφέρει μία εξαιρετική και ποιοτική εμπειρία ήχου για κάθε επιβάτη, χωρίς να τον απομονώνει από το περιβάλλον ή να ενοχλεί τους υπόλοιπους συνεπιβαίνοντες. Χαρακτηριστικά, η λύση αυτή θα μπορούσε να επιτρέψει στους γονείς που κάθονται στο μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου να ακούν την μουσική τους ενώ τα παιδιά που κάθονται πίσω να ακούν ταυτόχρονα τον δικό τους ήχο από την οθόνη ψυχαγωγίας χωρίς τη χρήση ακουστικών.

Η Noveto, ανέθεσε σε μία ειδική ομάδα την ενσωμάτωση αυτής της πρωτοποριακής τεχνολογίας σε ένα μοντέλο SEAT. Στόχος είναι να αποδειχθεί πως η λύση Noveto μπορεί να ενσωματωθεί με επιτυχία σε ένα όχημα παραγωγής. Ειδικότερα, η ομάδα θα παρουσιάσει συγκεκριμένες περιπτώσεις χρήσης, όπως ο οδηγός να μπορεί να διαχειρίζεται τις εισερχόμενες κλήσεις του, ενώ ταυτόχρονα ο συνεπιβάτης ακούει την επιλεγμένη μουσική του.

Ο SEAT Digital Officer, Fabian Simmer και ο Head of Business Development, Αράντξα Αλόνσο, μαζί με τους Ντάνιελ Γιάμερ και Τόμερ Σάνι εκ μέρους της Noveto, υπέγραψαν τη συμφωνία που επικύρωσε την έναρξη του έργου, με στόχο την παρουσίαση συμπερασμάτων τον προσεχή Δεκέμβριο. Επίσης στη συνεργασία αυτή συμμετέχει και η η Champion Motors Ltd., η εισαγωγική εταιρεία της SEAT στο Ισραήλ

«Η εφαρμογή αυτή της νέας τεχνολογίας θα μας επιτρέψει να ανοίξουμε ένα νέο κόσμο δυνατοτήτων για ιδιόκτητα οχήματα και ειδικά για κοινής χρήσης οχήματα. Το να είστε σε θέση να μοιραστείτε το αυτοκίνητο σας ενώ ταυτόχρονα έχετε τη δυνατότητα να διατηρείτε την ατομικότητα σας, είναι σίγουρα μία πρόκληση που δείχνει ολοένα και πιο εφικτή με λύσεις όπως αυτή που προτείνεται από τη Noveto, που ευελπιστούμε να εφαρμόσουμε στα μοντέλα μας», επισήμανε ο SEAT Digital Officer Φάμπιαν Ζίμερ. «Η SEAT στοχεύει να είναι ο κινητήριος μοχλός καινοτομίας στην ανάπτυξη τέτοιου είδους τεχνολογικών λύσεων και είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για την πρόοδο που σημείωσε η XPLORA. Ελπίζουμε ότι αυτό είναι το πρώτο από τα πολλά αξιοσημείωτα μελλοντικά έργα», κατέληξε.

«Η ιστορία της πρωτοπορίας της SEAT στην αγορά αυτοκινήτων, την καθιστά ιδανικό συνεργάτη που θα μας βοηθήσει να επιταχύνουμε την ενσωμάτωση της επαναστατικής τεχνολογίας Noveto στο αυτοκίνητο», δήλωσε ο Μπράιαν Γουάλας, CEO της Noveto. «Κα οι δύο εταιρείες έχουν ένα κοινό όραμα για το πώς η αποκλειστική τεχνολογία της Noveto μπορεί να βοηθήσει τη SEAT να συνεχίσει να διατηρεί αυτή την ηγετική θέση, συμβάλλοντας ταυτόχρονα στη μεταμόρφωση της οδηγικής εμπειρίας για του πελάτες της SEAT προς το καλύτερο».

Αυτό το πρόσφατα δρομολογημένο έργο προέρχεται από την πρωτοβουλία XPLORA, η οποία στοχεύει στην προώθηση σχέσεων με νεοσυσταθείσες εταιρείες και ενδιαφερόμενους νέους τεχνολογικούς φορείς και εξετάζει καινοτόμα σχέδια που στο μέλλον θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε νέες λύσεις κινητικότητας για τη SEAT.

Η συνεργασία με τη Noveto είναι η πρώτη από τις 8 προοπτικές συνεργασίας στις οποίες κατέληξε η SEAT τον Ιούνιο του τρέχοντος έτους, μετά την ολοκλήρωση της αρχικής φάσης του XPLORA project. Η ομάδα έχει σημειώσει σημαντική πρόοδο όσον αφορά την επιλογή έργων και συνεργατών, που θα μπορούσαν να αποτελέσουν μια πραγματική ευκαιρία για τη δημιουργία καινοτομιών.

Σχόλια

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.