Σέιν Λάρκιν εσύ… σούπερσταρ!

Σέιν Λάρκιν εσύ… σούπερσταρ!

Η Αναντολού Εφές βρίσκεται ένα βήμα μακριά από το όνειρο της κατάκτησης και ο Αμερικανός γκαρντ αναγκάζει για ακόμα μία φορά το μπασκετικό κοινό να τον αποθεώσει!

Του Γιώργου Ορφανάκη / info@eurohoops.net

Η αρχή της αγωνιστικής εκτόξευσης για τον Λάρκιν έγινε στα playoffs, εκεί όπου έκανε ό,τι ήθελε απέναντι στην άμυνα της Μπαρτσελόνα και οδήγησε την Εφές σε μία ιστορική πρόκριση.

Για του λόγου το αληθές, ο Αμερικανός αγωνίστηκε σε πέντε αγώνες απέναντι στους Ισπανούς και σε περίπου 27 λεπτά κατά μέσο όρο, σημείωσε 19.6 πόντους, 3.2 ασίστ, 1.4 ριμπάουντ και 1.2 κλεψίματα με ποσοστό 50% στα σουτ τριών πόντων.

Εχθρός του καλού ωστόσο είναι το καλύτερο! Ο Λάρκιν είχε φυλάξει δυνάμεις και για τη Φενέρμπαχτσε απέναντι στην οποία πραγματοποίησε την καλύτερη εμφάνιση – βάσει συστήματος αξιολόγησης – στη σύγχρονη ιστορία της Ευρωλίγκας σε Final 4.

Ο απόλυτος MVP του ημιτελικού έμεινε στο παρκέ για 30:13 λεπτά και “διέλυσε” την στατιστική με 30 πόντους (4/5 δίποντα, 5/9 τρίποντα, 7/8 βολές), μαζί με 7 ριμπάουντ, 7 ασίστ, 2 κλεψίματα, μόλις 2 λάθη, 7 κερδισμένα φάουλ… και 43 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης!

Αυτές είναι οι καλύτερες εμφανίσεις σε Final Four!

Απολαύστε τα Highlights του Σέιν Λάρκιν στον ημιτελικό

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter