«Σεισμός» στη ΝΔ για το σκάνδαλο υποκλοπών: Να αλλάξει η τροπολογία για την ΑΔΑΕ ζητά ο Κακλαμάνης

«Σεισμός» στη ΝΔ για το σκάνδαλο υποκλοπών: Να αλλάξει η τροπολογία για την ΑΔΑΕ ζητά ο Κακλαμάνης

«Πυρά» και εκ των έσω δέχεται πλέον ξεκάθαρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος βαρύνεται με την ευθύνη του σκανδάλου των παρακολουθήσεων. Μετά τον σάλο, που αποτυπώνεται και στη δημοσκόπηση της Public Issue, τη σκυτάλη έχουν πάρει οι «γαλάζιοι» βουλευτές.

Μετά τον Θοδωρή Ρουσόπουλο της λεγόμενης «καραμανλικής» ΝΔ, ο οποίος είπε πως υπάρχουν ακόμη αναπάντητα ερωτήματα, σειρά πήρε ο Νικήτας Κακλαμάνης ο οποίος σε τηλεοπτική του εμφάνιση στο Kontra το βράδυ της Δευτέρας, έβαλε στο κάδρο τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη ενώ ζήτησε να αλλάξει η τροπολογία με την οποία καταργήθηκε η δυνατότητα της ΑΔΑΕ να ενημερώνει εάν κάποιος πολίτης βρέθηκε υπό παρακολούθηση για λόγους εθνικής ασφάλειας.

Χαρακτηριστικά, σε εμφάνισή του στο Kontra24 είπε επί λέξει: «Πρέπει να μπει ένα τέτοιο θεσμικό πλαίσιο. Θεωρώ ότι μέσα στη συζήτηση που θα γίνει, η τροπολογία που εγώ αν παρακολουθούμαι δεν μπορώ πλέον να ενημερώνομαι, πρέπει να μπει ξανά στο τραπέζι. Πρέπει να μπει ξανά στην κουβέντα».

Ενώ συνέχισε: «Δεν μπορεί να μην έχω το δικαίωμα να μάθω γιατί παρακολουθούμαι. Τι κακό ενδεχομένως έχω κάνει».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή:

«Άδειασμα» σε Γεραπετρίτη

Σε άλλη αποστροφή του λόγου του, συνέχισε αδειάζοντας και τον Γιώργο Γεραπετρίτη με αφορμή τη φράση του πως κανείς δεν ξέρει τους λόγους παρακολούθησης του Νίκου Ανδρουλάκη…

Δείτε επίσης: Σκάνδαλο υποκλοπών: Αδειάζει και τον Γεραπετρίτη ο Κακλαμάνης – «Δεν τον εκπροσωπώ, ρωτήστε τον τι εννοούσε» (Video)

Ειδικότερα, ερωτηθείς σχετικά τόνισε: «Εγώ εδώ απόψε δεν εκπροσωπώ τον κ. Γεραπετρίτη. Είμαι βουλευτής του κόμματός μου και εκπροσωπώ την παράταξή μου. Στο φιλόξενο στουντιό σας φωνάξτε αύριο τον κ. Γεραπετρίτη και ρωτήστε τον τι εννοούσε».

«Αν ήξερα θα απαντούσα. Σκέπτομαι μεγαλοφώνως. Όταν δεν ξέρω, δεν κάνω εικασίες», είπε με νόημα…

Δείτε και αυτό το σχετικό απόσπασμα:

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter