Σεϊτάν: Πως μπορείτε να φτιάξετε τo κρέας των χορτοφάγων

Το σεϊτάν είναι πλέον ιδιαίτερα διαδεδομένο στους κύκλους των χορτοφάγων καθώς θεωρείται από πολλούς ένα ιδανικό υποκατάστατο του κρέατος.

Πρόκειται για ένα τρόφιμο που προτιμούν κυρίως οι χορτοφάγοι και μοιάζει αρκετά με ζύμη για ψωμί. Σε αντίθεση με το τoφού, δεν αποτελείται από σόγια, αλλά από σιτάρι ολικής άλεσης από το οποίο έχει αφαιρεθεί το άμυλο.

Διατίθεται στο εμπόριο, αλλά μπορεί να παραχθεί στο σπίτι από σιτάρι ολικής αλέσεως ή λευκό αλεύρι αφαιρώντας όλο το άμυλο με τη βοήθεια του νερού. 

Παράλληλα είναι πλούσιο σε...

Πηγή: runnfun.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.