Η ανακοίνωση της εταιρείας

ΣΕΚΑΠ: Προ των πυλών η πτώχευση - Έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο

Δραματικές εξελίξεις στη ΣΕΚΑΠ, με την πτώχευση να βρίσκεται προ των πυλών, καθώς το τελωνείο Ξάνθης αποφάσισε αιφνιδιαστικά να μπλοκάρει τη διανομή των προϊόντων της, ενώ προηγήθηκε και η απορριπτική απόφαση του εφετείου Κομοτηνής για το πρόστιμο των 38 εκατομμυρίων ευρώ, που αφορούν σε παραβάσεις διοικήσεων το 2009. 

Πλέον το ΔΣ θα εξετάσει το ενδεχόμενο πτώχευσης, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της εταιρείας.

Διαβάστε τι δηλώνει η εταιρεία:

"Στο πλαίσιο της ουσιαστικής παρεμπόδισης της λειτουργίας της εταιρείας, λόγω της έκδοσης απορριπτικής απόφασης από το Εφετείο Κομοτηνής για το πρόστιμο ύψους 38 εκατομμυρίων ευρώ για παραβάσεις, οι οποίες έλαβαν χώρα το 2009, καθώς και της πρόσφατης απόφασης των τελωνειακών Αρχών της Ξάνθης, η οποία κατέστησε ανέφικτη την πώληση προϊόντων στην εσωτερική αγορά, η ΣΕΚΑΠ ανακοινώνει τη σύγκληση έκτακτης συνεδρίασης του Διοικητικού της Συμβουλίου.

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2017, με την συμμετοχή ειδικών από κορυφαίες ελληνικές εταιρείες, που εξειδικεύονται σε θέματα πτωχεύσεων.

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΣΕΚΑΠ θα συζητήσουν τη διαμορφωθείσα κατάσταση και θα ξεκινήσουν την προετοιμασία για τη διαδικασία αναγκαστικής πτώχευσης της επιχείρησης."

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.