Σεμέδο: Δεν παίζει κανένα ρόλο η απόλυση προπονητή στην Μπάγερν

Σεμέδο: Δεν παίζει κανένα ρόλο η απόλυση προπονητή στην Μπάγερν

Ο Ολυμπιακός αναχώρησε σήμερα ((5/11) το πρωί για το Μόναχο όπου αύριο (6/11, 19:55) θα αντιμετωπίσει την περίφημη Μπάγερν για την 4η αγωνιστική του 2ου ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ.

 Μια Μπάγερν που βρίσκεται σε βαθιά κρίση, που απέλυσε τον προπονητή της Νίκο Κόβατς, που προέρχεται από συντριβή στην Μπουντεσλίγκα )ήττα 5-1 από την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης), που μαστίζεται από διοικητικό εμφύλιο αλλά που παραμένει πάντα… Μπάγερν. Μια από τις κορυφαίες ομάδες στον κόσμο.

Το «πληγωμένο θηρίο»

Όλα αυτά τα γνωρίζουν πολύ καλά οι «ερυθρόλευκοι» που καλούνται σε μια κακή για αυτούς συγκυρία να αντιμετωπίσουν το πληγωμένο θηρίο. 

Είναι άλλωστε χαρακτηριστικές οι δηλώσεις του Ρούμπεν Σεμέδο στο αεροδρόμιο λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής του Ολυμπιακού για την Γερμανία, όπου μεταξύ άλλων τόνισε πως «σε καμία περίπτωση δεν θα αλλάξουν τα πλάνα της ομάδας μας όσον αφορά το ματς και την αλλαγή προπονητή των Γερμανών. 

Όχι, είναι πολύ μεγάλη ομάδα η Μπάγερν και δεν παίζει κανένα ρόλο αυτό. Πάλι με τον ίδιο τρόπο θα αγωνιστεί».

Όσο για τον τρόπο παιχνιδιού που θα ακολουθήσουν οι Πειραιώτες στην αναμέτρηση, ο Πορτογάλος στόπερ δήλωσε: «Εμείς θα παίζουμε πάντα αυτό που μπορούμε σε οποιοδήποτε γήπεδο και αν είμαστε, δεν είναι θέμα ότι θα παίξουμε εκτός με την Μπάγερν. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά εμείς θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter