Σενάρια σοκ για την εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν

Σενάρια σοκ για την εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν

Την βεβαιότητα ότι η μικρή Μαντλίν πέθανε από αβλεψία των γονιών της παρουσιάζει στο δεύτερο βιβλίο του ο αστυνομικός, Γκονσάλο Αμαράλ που συμμετείχε στις έρευνες για τον εντοπισμό της.

Συγκεκριμένα ο αστυνομικός, που έχει ήδη εκδόσει ένα βιβλίο για την Μαντλίν, λέει πως οι γονείς της Μαντλίν ΜακΚαν ήταν εκείνοι που συγκάλυψαν την εξαφάνιση και τον θάνατό της.

Το πρώτο βιβλίο του Αμαράλ είχε κυκλοφορήσει έναν χρόνο μετά την εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν αλλά με το δεύτερο έχει προκαλέσει την οργή της οικογένειας.

Οι γονείς της Μαντλίν, Κέιτ και Τζέρι, δηλώνουν ότι τα «δηλητηριώδη ψέματα» του συνταξιούχου ερευνητή δεν θα κυκλοφορήσουν ποτέ στη Βρετανία επειδή κανείς εκδότης δεν θα εκδόσει το βιβλίο του.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Sun «οι γονείς της Μαντλίν γνωρίζουν ότι κανένας εκδότης δεν θα τολμήσει να το αγγίξει σε αυτή τη χώρα, καθώς υπάρχουν ισχυροί νόμοι για τη δυσφήμιση. Σε αντίθετη περίπτωση, θα κληθούν να αντιμετωπίσουν νομικές συνέπειες. Οι εκδότες έχουν νομικές ευθύνες».

Από την άλλη πλευρά, η Scotland Yard εξετάζει και τα τελευταία στοιχεία που θα μπορούσαν να ρίξουν φως στο τι πραγματικά συνέβη στη μικρή Μαντλίν. Η βρετανική αστυνομία εκτιμά ότι έπεσε θύμα απαγωγής από συμμορία διακίνησης οργάνων, ενώ υπάρχει και εικασία ότι μπορεί να ήταν το θύμα τυχαίας ληστείας.

Για την ιστορία, δεν είναι μόνο ο  Άμαραλ που κατηγορεί τους γονείς. Πρόσφατα, η ειδική ερευνήτρια και συγγραφέας του βιβλίου «Το προφίλ της Εξαφάνισης της Μαντλίν ΜακΚάν», Πατ Μπράουν, δήλωσε ότι οι «Κέιτ και Τζέρι ΜακΚαν είναι αυτοί που σκότωσαν, έστω και άθελά τους, και εξαφάνισαν το πτώμα της κόρης τους».

Να θυμίσουμε πως η 3χρονη Μαντλίν εξαφανίστηκε ενώ έκανε διακοπές στο θέρετρο Ocean Club, στην Praia da Luz της Πορτογαλίας, το 2007.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter