Σεπόλια: Καρέ – καρέ η σύλληψη του νεαρού διαδηλωτή έξω από το σπίτι του (Video)

Σεπόλια: Καρέ – καρέ η σύλληψη του νεαρού διαδηλωτή έξω από το σπίτι του (Video)

Το φως της δημοσιότητας βλέπει το βίντεο από τη στιγμή της σύλληψης του νεαρού διαδηλωτή στα Σεπόλια που μπήκε, μαζί με την οικογένειά του, στο «στόχαστρο» των αστυνομικών, ακριβώς έξω από το σπίτι του.

Το πογκρόμ που πραγματοποίησε η αστυνομία με τις ευλογίες του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη στα Σεπόλια, ήρθε στον απόηχο του αστυνομικού αυταρχισμού στο κέντρο της Αθήνας, κατά τις συγκεντρώσεις για την επέτειο του Πολυτεχνείου.

Άνδρες της αστυνομίας ξυλοκόπησαν αγρίως πολίτες, μάλιστα, σε μία περίπτωση χτύπησαν έναν διαδηλωτή και την οικογένειά του την ώρα που έμπαιναν στην πολυκατοικία του σπιτιού τους. Ο πατέρας του διαδηλωτή υπέστη καρδιακή προσβολή με αποτέλεσμα να διακομιστεί στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Δείτε επίσης: Πογκρόμ στα Σεπόλια: Ξυλοκόπησαν διαδηλωτή και την οικογένειά του – Στο νοσοκομείο φρουρούμενος με έμφραγμα ο πατέρας (Photos – Video)

Όπως θα δείτε, το βίντεο αποτυπώνει τη στιγμή κατά την οποία πολυάριθμη αστυνομική δύναμη συλλαμβάνει τον νεαρό στην είσοδο της πολυκατοικίας του, τη στιγμή που η γειτονιά αποδοκιμάζει έντονα.

Η οικογένειά του νεαρού προσπαθεί να παρέμβει, όπως και άλλος απλός, αλλά οι αστυνομικές δυνάμεις προχωρούν τελικά στη σύλληψή του.

Το βίντεο δημοσιεύει η σελίδα στο Facebook «Μένουμε Ενεργοί – υγεία, συλλογικότητα, αλληλεγγύη».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter