Σεπόλια: Μεγαλείο ψυχής από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

Σεπόλια: Μεγαλείο ψυχής από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

Το ανθρώπινο πρόσωπο του έδειξε για άλλη μία φορά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. 

Ο δις MVP του NBA πήγε χθες το απόγευμα στην παλιά του γειτονιά και μοίρασε μεγάλες ποσότητες τροφίμων σε ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη.

Όπως συνέβη και σε προηγούμενες παρόμοιες περιπτώσεις, ο Γιάννης και η οικογένειά του δεν ενημέρωσαν κανέναν για τη συγκεκριμένη δράση, η οποία μαθεύτηκε αργά το βράδυ, από ανθρώπους που ήταν εκεί, μέσω των social media.

Η συλλογή των τροφίμων έγινε στην εκκλησία του Αγίου Μελετίου στα Σεπόλια, στη γειτονιά δηλαδή όπου μεγάλωσαν τον Γιάννη και τα αδέρφια του η Βέρα και ο αείμνηστος Τσαρλς Αντετοκούνμπο.

Την περασμένη άνοιξη η οικογένεια είχε δωρίσει 20.000 μάσκες στον Δήμο Ζωγράφου δίχως να το ανακοινώσει, ενώ ένα μήνα αργότερα ο Γιάννης προσέφερε 100.000 δολάρια στο προσωπικό του γηπέδου των Mιλγουόκι Μπακς που είχε μείνει χωρίς εργασία λόγω του lockdown. Επίσης το 2019 χρηματοδότησε την κατασκευή ενός γηπέδου μπάσκετ στην πυρόπληκτη Ραφήνα.

Ο 26χρονος Γιάννης βρίσκεται τις τελευταίες εβδομάδες στην Ελλάδα και προπονείται τις περισσότερες μέρες μαζί με τον Ολυμπιακό. Η καινούργια σεζόν στο ΝΒΑ θα ξεκινήσει στις 22 Δεκεμβρίου.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter