Στον δρόμο έβγαλαν τελικά την οικογένεια με ανάπηρο παιδί από τα Σεπόλια, το σπίτι της οποίας είχε βγει σε πλειστηριασμό.
Αίσθηση μάλιστα προκαλεί ότι δικαστικός επιμελητής με συνοδεία ισχυρότατης αστυνομικής δύναμης κινητοποιήθηκαν νωρίς το πρωί της Δευτέρας για να ολοκληρωθεί η έξωση της οικογένειας του Σπύρου.
Υπενθυμίζεται πως κάτοικοι και φορείς είχαν αποτρέψει την έξωση, λίγο πριν τα Χριστούγεννα.
Ωστόσο, τη Δευτέρα, τους πέταξαν στον δρόμο.
Υπογραμμίζεται πως η γειτονιά είχε ξεσηκωθεί και είχε ταχθεί στο πλευρό της οικογένειας, ένα σημαντικό κύμα ενάντια στην έξωση, καθώς το σπίτι είχε πλειστηριαστεί εδώ και μήνες.
Ωστόσο, το πρωί της Δευτέρας πέταξαν έξω στον δρόμο την οικογένεια και τον Σπύρο.
Οι φορείς είχαν καταγγείλλει την κυβέρνηση, την εταιρεία «doValue», το κράτος και τις τράπεζες, που «ενώνονται για να πετάξουν στον δρόμο γείτονες και φίλους μας, και όλοι εμείς θα ενωθούμε για να εμποδίσουμε τις εξώσεις, τις επιθέσεις τους και την πολιτική τους».
«Καταγγέλλουμε την αναλγησία & την τρομοκρατία που ασκεί η κυβέρνηση για να ξεσπιτώσει ένα παιδί ΑΜΕΑ και την οικογένειά του», καταγγέλλει σε νέα ανάρτηση ο Εκπολιτιστικός Εξωραϊστικός Σύλλογος Σεπολίων «Η Αναγέννηση».
Φωτογραφίες: 902.gr
Διαβάστε επίσης: Σεπόλια: Πετάνε στον δρόμο οικογένεια με ΑμεΑ – Όλη η γειτονιά στο πόδι