Σέρρες: Νέα επίθεση σε εφοριακούς σε γαμήλιο γλέντι – Τους γιούχαραν οι καλεσμένοι

Σέρρες: Νέα επίθεση σε εφοριακούς σε γαμήλιο γλέντι – Τους γιούχαραν οι καλεσμένοι

Μία ακόμη επίθεση σε βάρος ελεγκτών της ΑΑΔΕ σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο κατά τη διάρκεια γαμήλιας δεξίωσης στις Σέρρες.

Όπως κατήγγειλαν οι υπάλληλοι της ΔΟΥ Σερρών, δέχθηκαν επίθεση από τον ιδιοκτήτη του πολυχώρου που διεξαγόταν το γαμήλιο γλέντι προκειμένου να αποφύγει τον έλεγχο.

Συγκεκριμένα, ο ιδιοκτήτης του πολυχώρου βλέποντας πως δεν μπορεί να αποφύγει τον έλεγχο, ενημέρωσε τους καλεσμένους πως  δεν μπορεί να συνεχιστεί η εξυπηρέτηση αφού στο μαγαζί βρίσκεται κλιμάκιο της ΑΑΔΕ, εξαγριώνοντας τον κόσμο. 

Τότε άρχισαν να τους χτυπούν. Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ένωσης Εφοριακών στις Σέρρες, Γιώργο Ναυροζίδη ο οποίος μίλησε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, οι δύο υπάλληλοι είναι καλά στην υγεία τους, ενώ ένας εξ αυτών πήγε στο νοσοκομείο και έλαβε τις πρώτες βοήθειες αφού από τα χτυπήματα είχε μώλωπες.

Όπως εξήγησε ο κ. Ναυροζίδης οι δύο εφοριακοί πήγαν στοχευμένα στο συγκεκριμένα κατάστημα μετά από εντολές που έλαβαν από την Αθήνα. 

Οι δύο εφοριακοί υπέβαλαν μήνυση για το συμβάν και ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης συνελήφθη με την αυτόφωρη διαδικασία αντιμετωπίζοντας την κατηγορία της «βίας κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter