Σέρρες: Τροχαίο με σχολικό λεωφορείο – Αναζητείται ο οδηγός που προκάλεσε τη σύγκρουση (Video & Photos)

Σέρρες: Τροχαίο με σχολικό λεωφορείο – Αναζητείται ο οδηγός που προκάλεσε τη σύγκρουση (Video & Photos)

Τροχαίο ατύχημα με τουριστικό λεωφορείο που μετέφερε μαθητές δημοτικού σχολείου σημειώθηκε σήμερα το πρωί στην Αγγίστα Σερρών. Στο λεωφορείο επέβαιναν 34 άτομα, 18 μαθητές, γονείς και δάσκαλοι.

Το λεωφορείο εξετράπη της πορείας του στο 38ο χλμ. της Εθνικής Οδού Σερρών – Καβάλας και στη συνέχεια ανετράπη, χωρίς ευτυχώς να υπάρξει κανένας σοβαρός τραυματισμός. Το ατύχημα συνέβη στις 08.45 το πρωί. Το λεωφορείο εκτελούσε το δρομολόγιο προγραμματισμένης σχολικής εκδρομής.

Σύμφωνα με όσα δήλωσαν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ οι διοικητές των νοσοκομείων Καβάλας, Αθανάσιος Καρασαββόγλου και Δράμας, Νικόλαος Λιατσής, συνολικά 21 παιδιά και γονείς τραυματίστηκαν ελαφρά στη διάρκεια του ατυχήματος. Από το σύνολο των τραυματιών, οι 15 μεταφέρθηκαν και νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Σερρών, τέσσερις στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας και δύο στο νοσοκομείο Δράμας, όλοι εκτός κινδύνου, ενώ κάποιοι νοσηλεύονται για καθαρά προληπτικούς λόγους, σύμφωνα πάντα με τους διοικητές των δύο νοσηλευτικών ιδρυμάτων.

Το τροχαίο έγινε ενώ τα παιδιά επέστρεφαν από σχολική εκδρομή που είχαν πάει στη Δράμα. Εκείνη την ώρα έβρεχε και εκτιμάται ότι όχημα μεγάλου όγκου “έκλεισε” το λεωφορείο, με αποτέλεσμα να βγει εκτός πορείας. Ο οδηγός αναζητείται.

Προορισμός τους ήταν η Αλεξανδρούπολη στο πλαίσιο σχολικής εκδρομής. Άλλοι μαθητές του ίδιου δημοτικού επέβαιναν σε δεύτερο -προπορευόμενο- λεωφορείο.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter