Σέρρες: Ζευγάρι με κορονοϊό ζήτησε από νοσηλεύτρια ένα τραγούδι λίγο πριν πεθάνουν και οι δύο

Σέρρες: Ζευγάρι με κορονοϊό ζήτησε από νοσηλεύτρια ένα τραγούδι λίγο πριν πεθάνουν και οι δύο

Ένα ιδιαίτερα συγκινητικό περιστατικό από τα δεκάδες που βιώνουν καθημερινά εκείνοι και οι συνάδελφοί της κατά τη διάρκεια της εργασίας της περιγράφει στο epiloges.tv η επικουρική νοσηλεύτρια στο Νοσοκομείο Σερρών, Στέλλα Χινάκη.

Η ίδια περιέγραψε ένα περιστατικό όπου ένα ζευγάρι νοσηλευόταν στο νοσοκομείο σε χωριστούς θαλάμους και οι δύο με κορονοϊό. Ο άντρας, της ζήτησε να τραγουδήσει ένα τραγούδι στην σύζυγό του. Ωστόσο, λίγες μέρες αργότερα και οι δύο πέθαναν.

Η κυρία Χινάκη που περιγράφει τις δύσκολες συνθήκες που βιώνουν καθημερινά μέσα στο νοσοκομείο τραγουδάει όπως λέει στους ασθενείς για να τους δίνει κουράγιο στη μεγάλη τους μάχη με τον κορονοϊό.

«Με αμέριστο ζήλο και απεριόριστη κατανόηση, πρέπει να συμπαραστεκόμαστε στους ασθενείς του κορονοϊού που νοσηλεύονται σε πρωτόγνωρες συνθήκες νοσηλείας, μέσα σε κλειστές πόρτες» τονίζει η ίδια, που όπως λέει εργάζεται εδώ και ενάμιση χρόνο στην κλινική Covid 19 και έχει ζήσει όλη την δύσκολη αυτή κατάσταση με τον φονικό ιό. Συμπαραστεκόμαστε η μία νοσηλεύτρια στην άλλη και παίρνουμε κουράγιο, για να μπορούμε να αντέξουμε.»

Επίσης, η νοσηλεύτρια δεν ξεχνά να ευχαριστήσει τις συναδέρφους της και την διευθύντρια του τμήματος, για την αγάπη και την συμπαράσταση που δείχνουν η μία στην άλλη και να ζητήσει από τους συμπολίτες μας να εμβολιαστούν για να μη ζήσουμε και άλλες δύσκολες καταστάσεις.

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter