Σεσημασμένα τα …οπίσθια της Eurovision

Σεσημασμένα τα …οπίσθια της Eurovision

Ο φαρσέρ που κατέβασε το παντελόνι του στη σκηνή έχει πλούσιο παρελθόν…

Η αστυνομία στην Ουκρανία συνέλαβε έναν Ουκρανό φαρσέρ, ο οποίος ανέβηκε πάνω στην σκηνή του Ευρωπαϊκού Διαγωνισμού Τραγουδιού (Eurovision) κατεβάζοντας το παντελόνι του, καθώς τραγουδούσε η τραγουδίστρια Jamala, δήλωσε σήμερα ο υπουργός Εσωτερικών της Ουκρανίας, Αρσέν Αβακόφ.

Ο φαρσέρ αναγνωρίστηκε ως ο Βιτάλι Σέντιουκ, που ανέβηκε στη σκηνή ενώ είχε καλυφθεί με μια σημαία της Αυστραλίας κι έδειξε τα οπίσθιά του, κατεβάζοντας το παντελόνι του.

Το επεισόδιο μεταδόθηκε σε εκατομμύρια τηλεθεατών σε ολόκληρο τον κόσμο, ενώ αναπαράχθηκε άμεσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στη διάρκεια της χθεσινοβραδινής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στο Κίεβο.

Από την πλευρά τους, οι ουκρανικές αρχές δεν βλέπουν την αστεία πλευρά του περιστατικού, καθώς έχουν συλλάβει τον φαρσέρ για χρονικό διάστημα 72 ωρών. Ο ίδιος, είναι αντιμέτωπος με χρηματικό πρόστιμο ή ακόμη και πενταετή ποινή φυλάκισης για χουλιγκανισμό, σύμφωνα με ανάρτησή του Αβακόφ στο Facebook.

Ο Σέντιουκ όμως έχει παρελθόν, που δεν συνάδει με τη δημοσιογραφική του ιδιότητα…… Ολα ξεκίνησαν το 2012, όταν ο Σέντιουκ προσπάθησε να φιλήσει στο στόμα τον Γουιλ Σμιθ στην πρεμιέρα του «Men in Black III» στη Μόσχα, με αποτέλεσμα να… φάει ξύλο από τον χολιγουντιανό πρωταγωνιστή.

Στην απονομή των βραβείων Grammy το 2013 βρέθηκε επίσης στη σκηνή, κατά τη διάρκεια της απονομής στην Adele, με αποτέλεσμα να συλληφθεί και να περάσει μια νύχτα στη φυλακή. Επίσης, έχει φέρει σε δύσκολη θέση τον Μπράντλεϊ Κούπερ στο κόκκινο χαλί των βραβείων SAG όταν γονάτισε, τον αγκάλιασε και… δεν ξεκολλούσε. Kάτι που επανέλαβε με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο στο Φεστιβάλ της Σάντα Μπάρμπαρα. Επίσης είχε βρεθεί στις Κάννες, στην πρεμιέρα του «How to Train Your Dragon 2», όπου είχε… τρυπώσει κάτω από το μακρύ φόρεμα της Αμέρικα Φερέρα. Αυτό το περιστατικό πάντως του στοίχισε τη δουλειά του στο Ουκρανικό τηλεοπτικό κανάλι 1+1. Κανείς δεν ήθελε πια να συνδέει το όνομα και την αξιοπιστία του μαζί με τον Σέντιουκ. Το 2014 είχε συλληφθεί με την κατηγορία της απρόκλητης επίθεσης και της κακοποίησης του Μπραντ Πιτ! Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι απλά ήθελε να αγκαλιάσει τον ηθοποιό, αλλά… γλίστρησε και έπεσε πάνω του…Η ποινή που του επιβλήθηκε από το δικαστήριο του Λος Άντζελες,ήταν να παρέχει είκοσι ημέρες κοινωφελούς εργασίας ενώ του απαγορεύτηκε να πλησιάσει σε ακτίνα 500 μέτρων το ζευγάρι Πιτ – Τζολί. 

Ένας… ¨Μητσάρας”, αλλά πολύ πιο εκδηλωτικός…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter