Σεθ Ρόγκεν- Τζέιμς Φράνκο: Όχι πια φίλοι

Σεθ Ρόγκεν- Τζέιμς Φράνκο: Όχι πια φίλοι

Με μια συνέντευξη που έδωσε ο Σεθ Ρόγκεν στους βρετανικούς Times άφησε να φανεί ότι είναι δυσαρεστημένος με τις καταγγελίες σεξουαλικής παρενόχλησης που έχουν ως στόχο τον κολλητό του Τζέιμς Φράνκο και φροντίζει να διαφοροποιήσει τη θέση του.

Το δίδυμο των Σεθ Ρόγκεν- Τζέιμς Φράνκο συνδέεται με μακρόχρονη και στενή φιλία από τα τέλη της δεκαετίας του 90. Μάλιστα τα πρώτα καλλιτεχνικά βήματα τους ήταν κοινά και έδωσαν δείγματα της κωμικής τους χημείας στο τηλεοπτικό «Freaks and Geeks» του Πολ Φέιγκ πριν ακολουθήσει η ανοδική κινηματογραφική καριέρα τους με απολαυστικές κωμωδίες των Τζαν Απατόου και Ντέιβιντ Γκόρντον Γκριν («Με την πρώτη», «Pineapple Express» κ.α) πριν επιχειρήσουν τα δικά τους πρότζεκτ, που γνώρισαν την αποθέωση από μερίδα της κριτικής.

Ειδικά τα φιλμ «This Is the End» και «Interview» που σκηνοθέτησε ο Ρόγκεν και συμπρωταγωνιστούσε ο Φράνκο αλλά και το σπαρταριστό «The disaster artist» που σκηνοθέτησε ο Φράνκο και ήταν υποψήφιο για όσκαρ σεναρίου το 2017 έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στο χώρο της μοντέρνας εναλλακτικής αμερικανικής κωμωδίας.

Όμως τα τελευταία χρόνια ο Φράνκο έχει δεχτεί μηνύσεις για σεξουαλική παρενόχληση από πέντε γυναίκες και μάλιστα η μία- η ηθοποιός Σαρλίν Γι- κατήγγειλε όχι μόνο τον σταρ του Χόλιγουντ για τη συμπεριφορά του στα γυρίσματα του «The disaster artist» αλλά και τον Ρόγκεν ως παθητικό συνεργό.

Ίσως αυτός ήταν ο λόγος που ο Ρόγκεν έσπευσε να διαχωρίσει γρήγορα τη θέση αλλά και τη σχέση του με τον μέχρι πρότινος κολλητό του δίνοντας την συνέντευξη στους Times.

Εκεί αναφέρει ότι δεν σκοπεύει να συνεργαστεί στο μέλλον με τον Φράνκο τονίζοντας χαρακτηριστικά πως αγνοεί για το αν όντως συνέβη αυτό που καταγγέλλει η Γι αλλά και απεχθάνεται τόσο πολύ την κακοποίηση και την παρενόχληση και ποτέ δεν θα τις κάλυπτε ούτε θα απέκρυπτε κάτι τέτοιο.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter