Σεξιστικό σχόλιο από πολιτευτή της ΝΔ για τη νέα γενιά

Σεξιστικό σχόλιο από πολιτευτή της ΝΔ για τη νέα γενιά

Με σεξιστικά και «βουτηγμένα» στη ναφθαλίνη παραδείγματα, ο υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ στη Λάρισα και αναπληρωτής Διοικητής του Νοσοκομείου Λαμίας, Γιώργος Καραβάνας, σχολιάζει τη μαζική συμμετοχή της νεολαίας στις χθεσινές κινητοποιήσεις για το δυστύχημα στα Τέμπη.

Σε ανάρτηση που καταγράφει τις απεργιακές κινητοποιήσεις στη Λάρισα, συνοδευόμενη με το γνωστό σύνθημα «η νέα γενιά έχει ιδανικά, ούτε πουλιέται, ούτε προσκυνά», ο Γιώργος Καραβάνας θέλησε να παρέμβει σχολιάζοντας: «Πολύ φοβάμαι πως η νέα γενιά “πουλιέται και προσκυνά” πολύ περισσότερο απ’ ότι παλιότερα», σημειώνοντας ότι… «κοπέλες πουλιούνται κανονικά» για ακριβές τσάντες και νεαροί κάνουν ουρά έξω από αλυσίδα ρουχισμού.

Αφού παρέταξε τα σεξιστικά παραδείγματά του, ο «γαλάζιος» πολιτευτής έκλεισε την ανάρτησή του ευχόμενος. «Μακάρι να κάνω λάθος», συγκεντρώνοντας αρκετές αντιδράσεις για τον τρόπο με τον οποίον παρέθεσε τα επιχειρήματά του.

Να σημειωθεί ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι τοποθετήσεις του εν λόγω «γαλάζιου» πολιτευτή προκαλούν αντιδράσεις. Χαρακτηριστική ήταν η απορία που είχε εκφράσει το 2020.«Γιατί πρέπει να πληρώνονται κανονικά οι δημόσιοι υπάλληλοι που δεν εργάζονται, αντί να λαμβάνουν τα 800 ευρώ που δίνονται σε όσους δεν εργάζονται στον ιδιωτικό τομέα»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter