Σεξουαλική κακοποίηση μαθητή μέσα σε σχολείο στου Ζωγράφου (Video)

Σεξουαλική κακοποίηση μαθητή μέσα σε σχολείο στου Ζωγράφου (Video)

Ένας 12χρονος κακοποιήθηκε σεξουαλικά από έναν συμμαθητή του και έναν εξωσχολικό, μέσα στο Γυμνάσιο όπου και φοιτά στου Ζωγράφου, σύμφωνα με όσα καταγγέλλουν οι γονείς του. 

«Ένας εξωσχολικός με έναν μαθητή του σχολείου εν ώρα μαθήματος κακοποίησαν σεξουαλικά το παιδί μας. Ο εξωσχολικός τράβηξε το παιδί από το χέρι και το στρίμωξαν στο μπάνιο. Εκεί τον κακοποίησαν για 10 – 15 λεπτά. Προσπάθησε να φύγει αλλά δεν μπόρεσε, γιατί είναι μικρότερος και ηλικιακά αλλά και σωματικά. Παρακαλούσε να σταματήσουν», περιγράφει η μητέρα του 12χρονου στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Όπως αναφέρουν στις καταγγελίες τους οι γονείς του 12χρονου, αναφέρονται και σε τρίτο μαθητή ο οποίος βιντεοσκοπούσε την αποτρόπαια πράξη. «Κάποιοι μαθητές είδαν το βίντεο. Δεν ξέρουμε αν έχει κυκλοφορήσει και στα social media. Ο μαθητής που το τράβηξε υποστηρίζει ότι το έχει σβήσει», λέει ο πατέρας του θύματος. «Την επόμενη ημέρα άρχισαν να τον πειράζουν. Του έλεγαν ότι συμμετείχε σε όλο αυτό», συνεχίζει.

Ο 12χρονος ανέφερε το περιστατικό σε έναν καθηγητή ο οποίος τον παρέπεμψε στον διευθυντή. Ο διευθυντής ωστόσο τον προέτρεψε να γυρίσει στην τάξη του και να μην επικοινωνήσει με τους γονείς του. 

«Η διεύθυνση του σχολείου προσπάθησε αποκρύψει το περιστατικό μέχρι να ξεχαστεί. Πρέπει να τιμωρηθούν και οι καθηγητές και ο διευθυντής. Είναι έγκλημα να μην βοηθάς ένα παιδί όταν σε χρειάζεται», πρόσθεσαν οι γονείς.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter