Σφαίρα «καρφώθηκε» σε ηλιακό θερμοσίφωνα στο Αγρίνιο (εικόνες)

Σφαίρα «καρφώθηκε» σε ηλιακό θερμοσίφωνα στο Αγρίνιο (εικόνες)

«Τα αποτελέσματα των πράξεων κάποιου ανεγκέφαλου φαίνονται στις φωτογραφίες. Είμαστε τυχεροί που δεν τραυματίστηκε κάποιος άνθρωπος».

Τα παραπάνω σημειώνει χαρακτηριστικά και εμφανώς προβληματισμένος πολίτης που επικοινώνησε με το agriniopress, δηλώνοντας ότι από… πυροβολισμούς αγνώστου, μία αδέσποτη σφαίρα κατέληξε να «σφηνωθεί» στον ηλιακό του θερμοσίφωνα!

Βέβαια, ζητούμενο είναι το… πώς και από ποιον κατέληξε εκεί η σφαίρα, αλλά και το τι διαδικασίες ακολουθούνται αναφορικά με τέτοια συμβάντα, καθώς ο εν λόγω πολίτης εκφράζει παράπονα για την αντιμετώπιση που έτυχε από τις αρχές, όταν και κατήγγειλε το περιστατικό.

Σημειώνει χαρακτηριστικά: «Διαμένω στην περιοχή πολύ κοντά στο 1ο Νηπιαγωγείο Αγίου Κωνσταντίνου. Σε επικοινωνία που είχα με την Αστυνομία για να αναφέρω το γεγονός και να ρωτήσω με την ευκαιρία ποιο είναι το πρωτόκολλο που ακολουθείται σε αυτές τις περιπτώσεις δεδομένου ότι η σφαίρα βρέθηκε μέσα στο πάνελ του ηλιακού σχεδόν ανέπαφη, με παρότρυναν να την αφαιρέσω και να τους την πάω στο τμήμα. Μάλιστα…».

Πηγή: agriniopress.gr

 

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter