«Σφαλιάρα» Αρη στον ΠΑΟ, τον νίκησε 2-1 και του κόβει τον δρόμο προς την Ευρώπη

«Σφαλιάρα» Αρη στον ΠΑΟ, τον νίκησε 2-1 και του κόβει τον δρόμο προς την Ευρώπη

Ο Αρης νίκησε τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο (2-1), παρέμεινε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας της Σούπερ Λίγκας 1, ενώ οι «πράσινοι» βλέπουν να απομακρύνεται το όνειρο της Ευρώπης. Καθοριστικό σημείο για την εξέλιξη του αγώνα ήταν η αποβολή του Μαουρίτσιο στο 52’ κι ενώ το σκορ ήταν 1-0 υπέρ του τριφυλλιού.

Oι «κιτρινόμαυροι» ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο. Κυκλοφορούσαν με άνεση την μπάλα, κέρδισαν τις περισσότερες μονομαχίες, ωστόσο δεν μπορούσαν να πατήσουν με αξιώσεις στην περιοχή του Διούδη. Κόντρα στη ροή του αγώνα το τριφύλλι άνοιξε το σκορ. Στο 31’ ο Χουάνκαρ έβγαλε σέντρα στην καρδιά της άμυνας του Αρη και ο Σανκαρέ «εκτέλεσε» τον Κουέστα (1-0).

Οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι στο 42’ σε ανατροπή του Ρόουζ από τον Αλεξανδρόπουλο. Στο 45’ ο Μάνος εκτέλεσε την εσχάτη των ποινών «σημαδεύοντας» το αριστερό δοκάρι της εστίας του Παναθηναϊκού.

Ο Αρης μπήκε δυνατά και στο πρώτο ημίχρονο και στο 49’ έχασε διπλή ευκαιρία με τους Μαντσίνι, Μπερτόγλιο. Στο 52’ οι πράσινοι έμειναν με 10 παίκτες, λόγω της αποβολής του Μαουρίτσιο με δεύτερη κίτρινη κάρτα και στην συνέχεια η ομάδα του κατέρρευσε. Η ανατροπή του σκορ ήρθε μέσα σε τρία λεπτά. Στο 62’ ισοφάρισε ο Μάνος και στο 65΄ο Ματέο Γκαρσία έκανε το 1-2.

Ο Εσθονός Κρίστο Τόβερ σωστά απέβαλε τον Μαουρίτσιο, ενώ έδειξε κίτρινη κάρτα στους Βέλεθ, Καμπετσή, Σανκαρέ, Μπουζούκης, Χουανκάρ, Τζέγκο, Δεληζήση, Μαντσίνι.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Διούδης, Μολό (70’ ο Ενγκμπακοτό), Νιάς, Βέλεθ, Χουάνκαρ, Αλεξανδρόπουλος, Σανκαρέ (80’ Μπουζούκης), Μαουρίσιο, Αϊτόρ (58’ Σάντσες), Βιγιαφάνιες (69’ Καμπετσής), Μακέντα (80’ Καρλίτος).

ΑΡΗΣ: Κουέστα, Σούντγκρεν (58’ Γκανέα), Σάκιτς, Ρόουζ, Δεληζήσης, Τζέγκο (58’ Ματίγια), Σάσα, Ματέο Γκαρσία (94’ Ιωάννου), Μπερτόγλιο (86’ Σίλβα Σαντέ), Μαντσίνι, Μάνος.

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter