«Σφάζονται» ΝΔ – ΚΙΝΑΛ για τις έξι διαρροές στην ψηφοφορία για την προανακριτική

«Σφάζονται» ΝΔ – ΚΙΝΑΛ για τις έξι διαρροές στην ψηφοφορία για την προανακριτική

Λίγες ώρες μετά την οριστικοποίηση -είχε προηγηθεί και το αλαλούμ στην καταμέτρηση- του αποτελέσματος για την Προανακριτική Επιτροπή κατά του Δ. Παπαγγελόπουλου και βγήκαν τα μαχαίρια στην άτυπη συμμαχία ΝΔ – ΚΙΝΑΛ.

Προσπαθώντας να αποφύγει οποιοδήποτε ενδεχόμενο δημιουργίας κλίματος εσωστρέφειας, η ΝΔ διαρρέει σε φίλα προσκείμενα Μέσα ότι η διαρροή των έξι ψήφων κατά τη ψηφοφορία συγκρότησης Προανακριτικής Επιτροπής οφείλεται αποκλειστικά σε βουλευτές του ΚΙΝΑΛ.

Μάλιστα, παρά τις «θεσμικές καινοτομίες» με τα άδεια υπουργικά έδρανα εξαιτίας της «ακηδεμόνευτης» κοινοβουλευτικής διαδικασίας άνευ κυβερνητικών παρεμβάσεων, πηγές της Πειραιώς ανέφεραν στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες εν είδει απάντησης στη δήλωση πηγών του ΣΥΡΙΖΑ για το σπάσιμο της κομματικής γραμμής πως η Κ.Ο. της συμπολίτευσης είναι μπετόν.

Αποκορύφωμα της χαοτικής κατάστασης που διαμορφώνεται ανάμεσα στα δύο κόμματα που υπερψήφισαν τη σύσταση της Προανακριτικής αποτελεί η ανακοίνωση του ΚΙΝΑΛ, στην οποία σημειώνεται μεταξύ άλλων: «Στο τέλος κάποιοι καλοθελητές θα μας πουν ότι ο Παπαγγελόπουλος ήταν ΠΑΣΟΚ».

«Η χθεσινή ομιλία του κυρίου Παπαγγελόπουλου δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφιβολίας για τους στενούς δεσμούς του με την καραμανλική πτέρυγα της Νέας Δημοκρατίας. Όλη η ομιλία του απευθύνθηκε πολιτικά και συναισθηματικά σε αυτούς και από ότι φαίνεται από την ψηφοφορία με τα έξι λευκά και άκυρα, βρήκε ανταπόκριση. Πάλι καλά που περιορίστηκαν στους 6 πιο πρόθυμους, γιατί στην κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας θα μπορούσαν να βρεθούν και περισσότεροι. Εξάλλου τα κενά υπουργικά έδρανα χθες αποδεικνύουν τα προβλήματα της Νέας Δημοκρατίας στην συγκεκριμένη υπόθεση. Στο τέλος βέβαια κάποιοι καλοθελητές θα μας πουν ότι ο Παπαγγελόπουλος ήταν ΠΑΣΟΚ», είναι ολόκληρη η ανακοίνωση που βάλλει ευθέως κατά της ΝΔ.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter