«Σφάζονται» Θεοδωράκης-Ψαριανός για το ηχητικό

«Σφάζονται» Θεοδωράκης-Ψαριανός για το ηχητικό

Σε ανοιχτό πόλεμο βρίσκονται Σταύρος Θεοδωράκης και Γρηγόρης Ψαριανός μετά τη… νεοδημοκρατική ανεξαρτητοποίηση του δεύτερου και το ηχητικό απόσπασμα που είδε το φως της δημοσιότητας.

Διαβάστε ακόμα: Πολλές φουρτούνες στο Ποτάμι με πρωταγωνιστή τον… «καραγκιοζάκο» Ψαριανό!

Μαινόμενος τώρα ο Γρηγόρης Ψαριανός μίλησε στον ΑΝΤ1 για παράνομη ηχογράφηση, υποστηρίζοντας ότι δεν υπήρχαν πρακτικά, αλλά ηχογραφήσεις που κάποιοι έκαναν κατά μόνας, ίσως και κατ΄εντολή, και οι οποίες χρησιμοποιούνται μονταρισμένες και επιλεκτικά.

Συμπλήρωσε δε ότι επισύρονται ποινικές ευθύνες και ότι είναι μια ποινικά κολάσιμη διαδικασία, καθώς πρόκειται για χρήση παράνομα ηχογραφημένων αποσπασμάτων και όχι θεσμικών πρακτικών.

Σταύρος Θεοδωράκης: Παράνομη ηχογράφηση είναι να είναι κρυμμένο κασετόφωνο

Στον Γρηγόρη Ψαριανό απάντησε άμεσα ο Σταύρος Θεοδωράκης, ο οποίος, μιλώντας στον στον Real FM, τόνισε ότι παράνομη ηχογράφηση είναι να είναι κρυμμένο κασετόφωνο.

«Έχετε ίσως ξεχάσει την απάντηση που έδωσε η επιτροπή Δεοντολογίας σε όλη αυτή την υπόθεση. Εμείς όπως όλα τα κόμματα κρατάμε ηχογραφημένα πρακτικά. Αντιλαμβάνεστε ότι δεν μπορεί να λειτουργήσει ένα κόμμα, τι έχουμε στενογράφους; Έχουμε ηχογραφημένα πρακτικά, όπως έχουν όλα τα σύγχρονα κόμματα και όπως το επιτρέπουν οι εσωτερικοί κανονισμοί των οργάνων που συνεδριάζουν», ανέφερε, προσθέτοντας:

«Μπορεί να το δει κάθε Έλληνας πολίτης. Έβγαλαν τα παιδιά στο Ποτάμι τις φωτογραφίες, όπου όλοι μιλάμε μπροστά σε ένα κασετόφωνο. Παράνομη ηχογράφηση είναι να είναι κρυμμένο κασετόφωνο. Είδαμε τους ανθρώπους του Πολιτικού Συμβουλίου του Ποταμιού να μιλάνε μπροστά σε ένα ανοιχτό μαγνητόφωνο. Είμαι εγώ, η Λυμπεράκη, ο Τσίοδρας… Όλοι μιλάμε στο μαγνητόφωνο γιατί είναι μια συνεδρίαση επίσημη και κρατούνται ηχογραφημένα πρακτικά. Τώρα τα άλλα είναι συζήτηση για να γίνεται. Ο κ. Ψαριανός έχει κληθεί να απαντήσει σε κάτι πολύ απλό και λέει διάφορα και μπορεί να συνεχίσει να λέει διάφορα. Έφυγε από το Ποτάμι για να είναι υποψήφιος της ΝΔ. Είναι έτσι; Σε αυτό να απαντήσει. Τώρα τα υπόλοιπα ας τα βρουν οι άνθρωποι που είναι ειδικοί να τα βρουν. Η επιτροπή Δεοντολογίας του Ποταμιού ανακοίνωσε ότι αυτές οι ηχογραφήσεις γίνονται εις γνώση όλων των στελεχών, είναι γραμμένη η απόφαση στους εσωτερικούς κανονισμούς, άρα για τι ηχογραφήσεις μιλάμε; Είναι αστεία πράγματα».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter