Σφοδρή επίθεση Βέττα σε Μπογδάνο: Ανήκεις στο ρουφ κλαμπ… (Video)

Σφοδρή επίθεση Βέττα σε Μπογδάνο: Ανήκεις στο ρουφ κλαμπ… (Video)

«Άναψαν τα αίματα» στο στούντιο του Action 24 ανάμεσα στον βουλευτή της ΝΔ Κωνσταντίνο Μπογδάνο και το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Βέττα.

Αρχικά ο Κ. Μπογδάνος προσπάθησε να εξηγήσει γιατί κατονόμασε τις υπαλλήλους που έδωσαν εντολή για αστυνομική επέμβαση στις κινηματογραφικές αίθουσες που πρόβαλλαν την ταινία «Τζόκερ» ενώ παράλληλα – μάθε τέχνη κι άστηνε – «έδωσε» στεγνά σε ζωντανή σύνδεση την υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Στην συνέντευξή τύπου της η κ. υπουργός ανέφερε ότι οι ταυτότητες υπογράφηκαν από την κ. Βλαζάκη. Συνεπώς η πηγή που επικαλεστήκαμε η κ. Μπακογιάννη και εγώ -γνωρίζω ότι είναι η ίδια- μας έδωσε εσφαλμένη πληροφόρηση».

Ωστόσο λίγο μετά αφού απολογήθηκε στην κ. Βλαζάκη την κατηγόρησε για… «κομματικούς διορισμούς». 

Την απάντηση την πήρε από την Δημήτρη Βέττα, ο οποίος εξαπέλυσε επίθεση κατά του βουλευτή της ΝΔ:

«Θέλω να πω στον κ. Μπογδάνο πως φαντάζομαι ότι τα παιδάκια στο σχολείο δεν σας έκαναν παρέα. Διαπράξατε ένα πολύ μεγάλο ατόπημα. Διαβάλατε έναν άνθρωπο. Δεν φτάνει η συγγνώμη σας. Αν ήμουν στη θέση σας, θα είχα εξαφανιστεί. Δεν είναι συμπεριφορά βουλευτή. Οι βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου μπορούν να έχουν διάφορα μπλοκ. Ένα μπλοκ δεν πρέπει να έχουν: το ρουφ κλαμπ».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter